Kapitel 12- Cuz Baby 2night the DJ Got Us Falling in Love
2011-09-30 - 21:15:50 Novell

Jag kollade nervöst på klockan igen jag skulle inte hämta Jessica förrns om en timme och jag hade redan duschat och allt sånt .jag kom på att jag inte twittrat på ett tag vilket gjorde att jag fick lite skuldkänslor . Men jag skulle snart släppa mitt coast 2 coast album och ha turné vilket gjorde att det kändes lite bättre. Jag tog upp mobilen för att twittra men hejdades när jag såg att jag fått ett sms av Justin . Det stog inget speciellt bara att jag skulle ringa senare och berätta hur det gick men eftersom jag hade lovat Selena att vi skulle åka till Hawaii så jag smsade tillbaka

- ah visst bro ;) ska du med till Hawaii om 3 veckor bara du och jag??

Fem minuter innan jag skulle åka plingade mobil till

- skämtar du ?? Vore as nice . Vi kan väl träffas på söndag å boka ?:D

Jag knappade snabbt in ett "visst" och den var jag tvungen att åka till Jessica.

Jag ville ju inte komma försent till vår första dejt .

Jessicas perspektiv :

Egentligen hade jag inte ens tvekat när cody frågade om vi skulle gå på en dejt. jag gillade han , men jag var ändå inte riktigt säker på om jag verkligen ville att vi skulle vara mer än vänner.

- undrar om han kommer fatta att jag hjälpte dej med sa selena och började skratta .

- va?? Sa jag förvånat eftersom hon inte sagt något om det .

- ja jag hjälpte han och hitta kläder och det var då jag köpte din klänning svarade selena och nickade mot min klänning.

- han är här nu sa jag snabbt och nickade mot fönstret

Selena hade precis tagit sina saker och smitit ut bakvägen när cody knackade på dörren. Nervös gick jag till dörren och öppnade och försökte att inte se så nervös ut.

- hej gumman vad fin du är sa han och gav mig en kram . Han hade på sig en blå baseball jacka och jeans och han passade verkligen i det

Jag fick tillslut fram ett tack och han fortsatte le men den här gången var det ett ännu större leende .

- kom så åker vi sa han och tog min hand

- vart ska vi ? Sa jag frågande eftersom jag inte hade en blekaste aning men han verkade vilja att det skulle vara en överraskning eftersom han bara skrattade medans vi gick mot bilen . Vi satt och prata och skrattade hela tiden under bilfärden så jag vart lite besviken när han sa att vi var framme .

Codys perspektiv :

Jag gick ur bilen och gick runt och öppnade åt Jessica . Hon var verkligen vacker i sin rosa klänning. Vi gick in till restaurangen och fortsatte direkt till ett bord som låg lite avskilt från dom andra .

När vi lite senare fått våran mat hade vi verkligen kommit varandra mycket närmare . Vilket var roligt eftersom det fanns större chans att hon skulle gilla mig då.

- men du cody . Du och Justin skulle ju kunna följa med mig och Selena till Hawaii om några veckor ?sa jessica glatt

- tyvärr det går inte baby. Sa jag och försökte göra en ledsen min . Men det kan inte ha gått så bra eftersom vi i faktiskt skulle träffas där nere.

- okej synd svarade hon ledsamt

Det gjorde verkligen ont att se henne ledsen men jag kunde inte vänta tills dagen vi skulle träffas i Hawaii och jag skulle få se hennes min.

Senare på kvällen ;

Vi var nu på nån liten konsert i något köpcentrum som skulle ha öppet längre den kvällen och så fort personalen sett oss så frågade dom om vi kunde uppträda för alla fansen där . Vi båda gick med på att vi skulle köra en varsin låt och sedan åka hem för klockan var trots allt ganska mycket och det började bli mörkt ute.

-Din tur baby sa jag och kysste Jessica på kinden innan hon gick upp på scenen för att sjunga , hon var riktigt bra och jag tog en bild och la upp på twitter

"cuz baby 2night the dj got us falling in love " jag skippade order again eftersom det inte hade någon mening just nu . Jag fick snabbt response av mins följare och dom skrev massa saker typ å ja visste att dom var tsm medans vissa visste att jag skulle köra den låten och det var därför jag skrev det. Men jag skrev ju det för att det var sant men det var bra med en bortförklaring om alla paparatzzi började fråga och så , inte för jag ville hålla det hemligt men Jessica kanske skulle vilja det .

___________________________________________________________

Kommentera !! Ska dom åka till Hawaii snart eller ska jag vänta några kapitel ??hur länge ska dom vara i Hawaii , hur många kapitel ska jag skriva om när dom är där ?? Kommentera med svar :D

/Olivia

Glöm inte checka in novellskrivarens blogg OLIVIA!!! klicka här

Missat något Kapitel? Don't worry alla kapitlen finns under kategorin: NOVELL

http://codysimpsonsweden.blogg.se/category/novell.html


Syskonen Simpson
2011-09-30 - 20:42:03 Bilder


Kapitel 11- Hawaii
2011-09-29 - 17:30:51 Novell

Jessica hade nu blivit utskriven från sjukhuset och vi var båda tvungna att åka hem . Det var ett jobbigt farväl eftersom vi spenderat så mycket tid på sjukhuset tillsammans men vi båda bestämde att vi skulle se så snart som möjligt

Och att hon skulle rings när hon hade tid. Det var verkligen många tidningar som ville ha intervjuer med henne just nu efter allt som hänt. Dom kommer säkert vilja intervjua mig sen men dom visste inte att jag varit med Jessica hela tiden eftersom sjukhuset hade valt att inte säga något ifall det skulle komma massa paparazzi dit . Det skulle varken vara bra för oss eller dom andra på sjukhuset .

Mamma hade saknat mig mycket eftersom hon lagat min favorit rätt till middag och kramade mig så hårt att Alli var tvungen att säga till henne att hon var tvungen att låta mig andas eftersom jag fortfarande var en människa. Middagen hade varit som vanligt min maneger hade också kommit över och vi hade snackat om lite idéer till ett nytt album . Jag berättade för han att jag faktiskt hade skrivit en hel del låtar när jag varit på sjukhuset men jag sa aldrig att dom var skrivna till jessica men det tror jag nog att han förstod . Alli hade faktiskt redan börjat reta mig lite och gått runt i huset och sjungit cody är kär , cody är kär visserligen var det ett skämt med det var faktiskt sant.jag är kär , i Jessica och det måste jag erkänna.

*3 dagar senare*

Dagarna hade verkligen släpat sig fram men det var äntligen fredag idag och jag gick gick ner för att göra frukost . Det fick bli pannkakor eftersom mamma hade gjort ordning det till mig . Hon hade även lagt en lapp bredvid talriken där det stod :

Godmorgon , vi har åkt till LA och vi kommer hem i morgon

Ring om det är något

Kram mamma

Jag undrade vad dom skulle göra där men brydde mig inte så mycket mer om det jag skulle ju faktiskt få huset för mig själv. Jag gick upp till mitt rum och satte på mig ett par jeans och den blåa supra tröjan jag hade köpt med Justin.

Klockan var nu halv elva så jag satte på tv och kollade på Disney Chanel det var magi på waverly place så jag fortsatte kolla på det eftersom selena var med i programmet så var det lite roligt att kolla på det .

Mobilen ringde . Det var jessica

- äntligen ringer du gullet

- ja du plutten svarade hon och jag kunde höra att hon fnissade en stund innan hon fortsatte . Jo jag undrar om vi kanske skulle kunna hitta på nåt i kväll .

Jag fick plötslig en ide så jag la på telefonen och ringde upp henne igen

- varför la du på cody ??

- jo du jessica

- mm

- skulle du vilja gå ut och äta med mig ikväll

- cody jag frågade ju nyss . Du kunde ju bara säga att du ville äta svarade hon och började skratta .

- du frågade om vi skulle göra nått inte om vi skulle gå på en date

Jag hörde hur hon väntade en stund innan hon svarade . Fan tänkte jag för mig själv hon kanskd har en kille redan eller så vill hon bara inte. Tänk om jag har förstört allt nu

- ah visst vilken tid?

- hämtar dig klockan 6 gullet vi ses puss sa jag och la på

Eftersom ja redan visste vart jag skulle boka bord så ringde jag dom direkt. Det var ett ganska romantiskt ställe eftersom jag ville göra ett bra första intryck eller vad man ska säga . Bordet var nu bokat men jag hade ju självklart inget att ha på mig och Alli som brukar vara mitt smakråd var borta i LA så den ända jag kom på jag kunde fråga var Selena.

Jag smsade Justin och frågade om det var okej eftersom jag inte ville göra honom sur och fem minuter senare fick jag svar av han och det stog att jag fick göra det bara jag tog reda på lite mer om hon och Jake och lovade att säga bra saker om honom .

Lättad av att det var okej för Justin tog jag upp mobilen och slog selenas nummer . Det gick tre signaler innan Selena svarade glatt

- hej selena , det är cody skulle du kunna hjälpa mig med en sak

- ah visst vad

- jo ja ska på dejt och behöver nya kläder och Alli är borta så jag tänkte att

- självklart cody jag kommer och hämtar dig nu avbröt hon mig och jag stängde av tv;n och satte på mig mina gråa supras och gick ut eftersom jag visste att Selena snart skulle vara här.

Det tog inte lång tid innan jag såg Selena komma så jag gick ut till gatan och väntade tills hon hade stannat innan jag hoppade in i hennes bil .

- hej sa Selena glatt och log . Hon hade på sig ett par jeans och en kill skjorta.

Jag svarade glatt tillbaka och hon berättade vart hon tyckte att vi skulle åka och jag nickade bara till svars eftersom hon visste lite bättre än mig.

- snygg skjorta förresten sa jag efter att vi åkt i ungefär fem minuter. Jag märkte att hon vart lite nervös eftersom hon började trumma lite på ratten .

- det är Jakes , jag lånade den svarade hon en stund senare med ett leende jag inte sett förut . Det kanske var ett sånt där leende alla säger man får när man pratar om den man är kär i .

- du cody sa hon och suckade jag kollade bara på henne och väntade på att hon skulle fortsätta

- jo det dära med Justin och mig . Jag älskar honom och jag gjorde slut med Jake i går .

Jag kollade bara förvånat på henne en stund innan jag svarade

- va , så du å jb ?? Sa jag och log ett retsamt leende

- haha nej han vet inget än men det måste gå ett tag först annars tror dom att jag är en player lixom .men det är därför jag behöver din hjälp .

Det tog resten av vår biltur för Selena att förklara vad hon ville ha hjälp det var ganska enkelt . Jag , jessica och Selena och Justin skulle åka till Hawaii om 3 eller 4 veckor och vara där tillsammans .

- men när ska vi boka resan då ? Frågade jag och kollade på henne

- det är busenkelt . Justin och du bokar eran resa men du och jag bestämmer vilket datum vi ska vara där och åka hem .

- du och Jessica då?

- jo vi bokar själva och så ses vi där nere . Vi kommer också boka samma hotell och sånt men Justin och Jessica får absolut inte veta något!!

Glöm inte checka in novellskrivarens blogg OLIVIA!!! klicka här

Missat något Kapitel? Don't worry alla kapitlen finns under kategorin: NOVELL

http://codysimpsonsweden.blogg.se/category/novell.html


Cody Simpson Talks Dating
2011-09-29 - 15:21:48 Tidningar/Intervjuer


Dubble decker performance in NYC
2011-09-29 - 15:11:35 Bilder

den 28.e Sep
Älskar håret och tröjan!! :)

Svar på tal
2011-09-28 - 18:05:52 Alltmöjligt


Hej Sofie!
Kul att du gillar bloggen. Jo alla kapitlerna finns under kategorin: NOVELL :)
http://codysimpsonsweden.blogg.se/category/novell.html

xx Linda

Fans träffar Cody på Ellen
2011-09-28 - 13:18:01 Videos


Cody on Ellen
2011-09-27 - 20:34:16 Videos

fattar ni hur jäkla glad jag är för att man äntligen kan se det eller? åh :')

Kapitel 10 - Cuz You Are On My Mind
2011-09-27 - 19:35:01 Novell

Jag Justin och selena hade precis kommit till sjukhuset när vi såg att sjuksöterskan kom springande emot oss leende . Vi kollade konstigt på henne eftersom hon sagt att hon inte mått bra och så ler hon bara . Hon kanske hade varit med om nå kul för en stund sen men lite pokerface tycker man ju att dom borde ha .

- hej sa hon och gav Justin och selena en menande blick men Justin ruskade bara på huvudet och hon fortsatte med att berätta för oss att det inte alls hade vart som dom trodde . Hon mådde nu mycket bättre och hon skulle snart vakna upp . Lättade gick vi in till rummet där jessica låg

- hej hjärtat sa jag och kysste henne i pannan Justin och selena hade satte sig i varsin ände av soffan eftersom dom var fortfarande sura på varandra .

*ring , ring*

- jag måste ta det sa selena och gick in till toaletten som fanns i rummet

Ingen svarade men Justin gav mig en blick för att visa att det säkert var Jake som skulle försöka förklara för Selena hur mycket han ångrade sig och massa såna saker och Justin hade naturligt vis rätt eftersom man hörde exakt vad hon sa

- Jake , jag kan inte vara tillsammans med dig om jag inte kan vara vän med Justin utan att du ska Bli avundsjuk hela tiden , det funkar inte

- jake , jag älskar dig med vi får träffas i morron smsa mig , puss

Hon kom tillbaka ut ur toaletten med ett leende på läpparna men leendet försvann så fort hon såg att Justin satt med ansiktet i händerna och såg ut att gråta.

Han kollade upp helt tårögd i ögonen och suckade innan han sa

- Selena , jag vill att du går .

- jag kan inte bara åka nu Justin sa Selena surt

- hon har rätt Justin låt henne stanna inatt bara .sa jag och försökte le .

Justin nickade men jag förstod att han inte ville det så jätte gärna eftersom selena hade verkligen sårat henne .

Selena och Justin gick och la sig och när Selena stog emot väggen för att hon skulle byta om såg jag att Justin kollade och vart generad , han var fortfarande kär i henne men han ville bara inte erkänna det. Och det var samma med selena hon vart bara tillsammans med jake igen för att Justin skulle bli avundsjuk det var iallafall vad jag trodde .

*två dagar senare*

Justin hade åkt till LA för att han skulle ha någon intervju med nån tidning och Selena hade åkt hem till Jake .så det var bara jag Jessica kvar här på sjukhuset . Det kändes faktiskt lite skönt att slippa höra när Justin och Selena bråkade och så ville jag helst vara själv när jessica vaknade upp . Det var ju faktiskt trots allt jag som varit här mest. Hela tiden faktiskt .

Dörren öppnades och en sjuksköterska som hette Liza kom in

- hej cody vi ska börja väcka upp jessica nu sa hon och log

Jag nickade bara till svars och drog fram en stol och satte mig bredvid Jessica. Jag tog hennes hand och kände hur kall hon var om handen . Jag måste ha gjort någon konstig min eftersom Liza började förklara för mig att det var normalt och det var ett gott tecken på att hon snart skulle vakna upp.

- jag lämnar er två nu , hon borde redan börja vakna upp så jag kommer tillbaka om en halvtimme . Sa liza och gick ut ur rummet

Jag satt minst i fem minuter och bara kollade på hennes ansikte , hon var verkligen vacker . Det kändes konstigt att sitta och kolla på henne hela tiden så jag flyttade blicken vidare till fönstret men det tog inte lång stund innan jag hoppade till eftersom jag tyckte att jag hört jessica viska mitt namn. Jag vände mig emot henne

- hjärtat ??

- cody . Hon hade nu öppnat ögonen och stirrade med stora ögon på mig .

Jag förstog att hon måste undra vad som hände och allt sånt så jag började förklara allt men skippade den delen med Justin och Selena för jag tyckte att den delen kunde vänta en stund .

- cody , tack

- för vad , sweat heart svarade jag och log . Detta var verkligen en bra stund det kändes verkligen skönt att hon var tillbaka .

- för att du har varit här hela tiden svarade hon och log

Jag kunde inte göra något annat än att le tillbaka . Hon gjorde mig verkligen knäsvag och jag ville inget annat än att hålla om henne och berätta hur jag kände för henne. Men rädd för att hon inte skulle ha lika starka känslor för mig bestämde jag mig för att vänta en stund med att berätta det.kanske på alla hjärtans dag det var ju trots allt inte så jätte långt dit.

___________________________________________________________

Vad tycks ?? Vad ska hända mellan Justin och Selena och framförallt vad kommer hända mellan Jessica och cody . Kommentera vad ni tycker!!!

Är du också ett Justin Bieber fan? Checka då in Olivias blogg!! :) Klicka HÄR eller på bilden längst upp :)

Och glöm inte bomba henne med massa kommentarer om novellen. Vad tycker ni är den bra?? :)


Ellen Show
2011-09-27 - 17:16:54 Videos

Inte avsnittet där han är med för det har inte kommit ut än. Bara lite "sneakpeak" eller vad man ska säga xD
xx Linda

Från 2010
2011-09-27 - 17:12:35 Gammalt

haha
/linda

Cody & Alli on Ellen
2011-09-27 - 08:31:03 Bilder

"chillin, on the set of @TheEllenShow. cody's playing pool, and me, probably creeping on twitter. ;)"

Cody on Ellen
2011-09-27 - 08:27:32 Bilder

Cody var på the ellen show igår och spelade in avsnittet. Programmet går på TV idag i USA.

Happy Birthday Angie
2011-09-26 - 17:44:57 Alltmöjligt

GRATTIS :)

Cody med små fans
2011-09-26 - 15:23:36 Videos

aww, så himla gulligt. speciellt i början, åh :')

Buyout i PA
2011-09-26 - 14:41:46 Videos


Matt Graham och Cody
2011-09-25 - 20:03:36 Bilder


:)
2011-09-25 - 12:37:15 Bilder


Alli
2011-09-25 - 12:35:42 Alli Simpson

chillin at @CityWalkLA. just bought this hat. it's pretty #swaggé right? haha.
nya bilder

Guitar Cry - lyrics
2011-09-24 - 22:17:55 Videos


Crazy but true [lyric video]
2011-09-24 - 18:38:51 Videos

Den här kommer från Cody's youtube kanal.

två till bonus låtar
2011-09-24 - 18:17:19 Videos

de här låtarna heter "guitar cry" och "love" och de finns bara på EPn som man köper på QVC.

Bild från Matt Graham
2011-09-24 - 15:47:02 Bilder

"@CodySimpson applies ketchup to his pizza, infuriating every true foodie while he does so #CoastToCoast"


Cody on Prankstars
2011-09-24 - 11:41:42 Videos

haha!!!

Nya Youtubeklipp från codysimpsonmusic!!*
2011-09-24 - 11:38:12 Official

shit han är så snygg haha :)
*codys officiella youtube kanal :)

Chick-fil-A
2011-09-24 - 11:27:33 Tidningar/Intervjuer

Cody may be from Australia, but he loves Chick-fil-A! He got the chance to attend the opening of a brand new store with some celeb friends and he tweeted a pic of the event.

He tweeted, “I’m a big fan. I might cry when I eat it. #foodswaggé”

Earlier today he got to enjoy some delicious food and even hung out with the Chick-fil-A Cow at the grand opening of the Hollywood location.

What’s your favorite place to grab a bite to eat? Tell us in the comments and onTwitter!

Källa: Bop and TigerBeat



Alli's nya twitterbild
2011-09-24 - 00:33:16 Alli Simpson


Coast To Coast Tour Footage
2011-09-24 - 00:26:49 Videos

en ny video på Cody's youtube kanal :D

CFA Hollywood
2011-09-23 - 20:09:00 Bilder

"picture from the grand opening of @CFAHollywood. #EatMorChikin."


Kapitel 9 - awards
2011-09-23 - 19:14:25 Novell

Jag vaknade av att Justin väckte mig och berättade att jag skulle skynda mig för att han ville gå ner till kafeterian och äta frukost . Jag gäspade som ett svar och tog på mig mjukisbyxor och en tröja . Jag skulle ju ändå behöva duscha Och byta om sen eftersom det var idag vi skulle på awards .

Jag satte på mig skorna medans Justin stog otåligt och väntade vid dörren

- kom idag cody

- ja ä klar svarade jag och började gå och nu insåg jag hur hungrig jag också var . Vi köpte lite olika mackor och apelsinjuice och satte oss vid samma bord jag suttit vid förut och kollade ut genom fönstret . Vi satt och snackade lite om vad vi skulle ha på oss ikväll även fast vi redan visste att jag skulle ha det här på mig ;

Och Justin det här:

- vad är det ? Frågade jag Justin eftersom jag märkt att han verkat lite frånvarande eftersom han alltid brukar vara glad

- Selena och Jake ska tydligen till awardset tillsammans och då kommer alla fatta att dom dejtar svarade han och suckade .

Jag visste inte vad jag skulle svara så jag kollade bara runt i kaféet och försökte kolla om dom sålde några tidningar här för att jag ville se om dom hade skrivit nått nytt om Jessica även fast paparazzi nästan alltid ljög eller överdrev om såna saker så ville man ändå veta eftersom Jessica säkert skulle fråga vad dom skrivit om henne när hon vaknat.

 

*senare på väg till awards *

- nervös bro frågade Justin

- nä då ljög jag och log. Egentligen var jag super nervös dom hade bestämt om massa saker och då skulle jag få uppträda med Justin och vi hade övat lite när vi haft tid på sjukhuset och vi hade bestämt att vi skulle köra hans låt never say never .

Jag var ju också nominerad till två awards best male artist och best music video (on My mind) . Justin var också nominerad till best male artist och eftersom det var två personer som skulle få det awardset så hade det varit kul om vi skulle vinna tillsammans.

Lady Gaga gick upp på scenen och började prata.

- And now the winners in the category best male artist is...

Hon pausade och jag kände hur pulsen gick upp jag tror inte man kan vara mer nervös än vad jag är . Jag kollade på Justin men han såg inte alls nervös ut men det var inte så konstigt eftersom han varit på awards flera gånger merän mig och han hade vunnit flera stycken .

- there names are .... CODY SIMPSON & JUSTIN BIEBER

Jag ställde mig upp och kollade förvånat på Justin

- We did it bro skrek han och kastade sig över mig .

Vi had vunnit , jag cody Simpson som var fjorton år gammal hade vunnit ett awards det var den bästa känslan i hela världen jag kunde nog inte vara så mycket lyckligare

Vi gick upp på scenen och tog emot våra priser

- this is amazing , thank you i could not done this Without you guys or my best friend cody sa Justin och flyttade på sig så att jag kunde säga något

- yeah thank you very much i love you guys .

Justin gick fram till micken igen och sa

- so i just gotta say that My best friend cody also won the in the category best music video !! Skrek han

Han räckte mig det andra priset och jag fattade inte att jag hade vunnit igen

- wow !! Im speechless sa jag och kramade justin och lady gaga detta var verkligen bästa dagen i mitt liv

Vi fick gå ner och sätta oss igen men istället för att göra det gick vi backstage.

vi började skratta som galningar när vi väl kommit backstage det är ju inte varje dag man fick en sån här chans .

- nu tycker jag vi twittrar sa Justin och tog upp sin iphone . Jag gjorde samma sak som han och twittrade

- i love u all . 2 awards this is amazing!!!!

*15 minuter senare*

- guys det är ni snart bäst att ni byter om

- ah okej svarade Justin och vi gick till rummet vi skulle byta om i

Jag satte på mig min outfit som såg ut så här ;

Och jb sin ;

- wow looking great bro sa Justin och log

Jag skrattade till svar och så började vi gå mot scenen

Väl på scenen höll jag på att svimma för att jag visste inte att det var så mycket folk men vi klarade oss genom hela låten och när vi var klara ställde sig alla i publiken och började busvissla och klappa händerna alla förutom Selena och Jake...

Jag såg att Justin fick tårar i ögonen så jag gick fram och gav han en kram och så gick vi ner och väl när vi kommit ner började Justin nästan gråta samtidigt som han sa

- JÄVLA HORA JAG HATAR HENNE !!!

Ja hade aldrig sett eller hört Justin vara arg så jag vart lite förvånad av det

- kom Justin vi går in och byter om

Han följde efter mig men svor fortfarande om hur mycket han hatade henne men jag förstod att han inte menade vad han sa han var bara väldigt arg på henne och det förstod jag .

Vi han precis sätta oss i soffan när dörren knackade

- kom in sa jag för jag var för lat för att resa mig och öppna

- vad gör du här Selena sa Justin surt

Hon kollade på oss helt tårögd och satte sig i mellan oss. Hon vred sig mot Justin och öppnade munnen för att säga något men blev avbruten då Justin ställde sig upp

- jag vill ha en jävligt bra förklaring sa han medan han gick runt i rummet

- Justin ... Jag ä ledsen sa Selena och började gråta

- varför sitter du kvar här ?? Gå till Jake istället!

- Justin jag älskar dig ! Han gjorde slut med mig nyss för att han förstod det en gång .

- Om du verkligen älskade mig så skulle du aldrig bli tillsammans med Jake !!skrek Justin

selena svarade inte hon bara fortsatte gråta . Men Justin gjorde inget för att trösta henne men jag förstog ju han . Hon hade verkligen sårat han

Jag kände att mobilen vibrerade i fickan så jag tog upp den för att svara

- cody

- jo hej cody . Det är violett från sjukhuset , Jessica mår inte så jätte bra och det vore bra om du kunde komma hit .

- ah visst sa jag och la på

Justin och selena kollade frågande på mig

- det är jessica vi måste tillbaka ...

______________________________________________________________________

Tack för alla fina kommentarer fortsätt så. /Olivia

Är du också ett Justin Bieber fan? Checka då in Olivias blogg!! :) Klicka HÄR eller på bilden längst upp :)

Och glömm inte bomba henne med massa kommentarer om novellen. Vad tycker ni är den bra?? :)


Hailey och Stephen
2011-09-23 - 15:51:54 Bilder

"Me and @StephenBaldwin7 love Coast To Coast @CodySimpson"

Worldwide simpsonizers
2011-09-23 - 15:39:49 Videos

Den här videon gillar jag! hon som har gjort videon har gjort en poll och några runt om i världen har också gjort en video till den här videon och berättar varför de vill att cody ska komma till det landet :) och jag gillar att en från Sverige är med i den, en kille också. Max heter han. det är grymt :)

Nya låtar | Crash | Ends With You
2011-09-23 - 15:25:25 Videos

De följer med när man köper Coast to Coast EP tror jag:)
Bouns tracks

Bilder från Prankstars
2011-09-22 - 21:32:43 Bilder

några bilder från när Cody är med på prankstars :)

ännu mer bilder
2011-09-22 - 21:27:18 Bilder

Cody med Hailee Steinfeld!
Cody med Hailee Steinfeld och Adam Irigoyen från shake it up!

Codys friends at the release party
2011-09-22 - 14:40:21 Röda mattan

+Alli då :)

Alli, Madison & Eric
2011-09-22 - 14:36:40 Alli Simpson

alli och @madisonpettis22 @ericunger

Kolla!
2011-09-22 - 07:11:44 Alltmöjligt


:)
2011-09-21 - 22:22:57 Bilder

Josh Winnington, Eric Unger, Alli Simpson, Billy Unger, Madison Pettis och Erin Unger på Cody's EP release party :)

twitpic från Alli
2011-09-21 - 20:23:03 Alli Simpson

"found this pic of me singing 'Not Just You'. #likeaboss.
& @jwinno just staring at me like i'm some kinda weirdo."


Kenton, Bella och Pia på release party
2011-09-21 - 18:25:02 Videos

handlar om Cody i början av klippet



Alli på release party
2011-09-21 - 18:16:12 Alli Simpson


Cody är en bra kyssare*
2011-09-21 - 18:14:30 Tidningar/Intervjuer

*haha kan man säga så?
gulligt att han säger att han inte vill göra fans arga :)

Bilder från release party
2011-09-21 - 18:12:21 Bilder


Intervju
2011-09-21 - 18:07:26 Tidningar/Intervjuer


Cody, Alli, Campbell & Josh
2011-09-21 - 16:47:26 Bilder


Justin & Cody
2011-09-21 - 15:15:00 Alltmöjligt

Sånt här får mig att le, verkligen :) hehe

mer bilder från Cody's release party
2011-09-21 - 15:06:22 Bilder


#summertimeanniversary
2011-09-21 - 15:03:44 Alltmöjligt

igår (tror jag) så var det #summertimeanniversary! ett år har det alltså gått sen summertime :)

Visste ni att...
2011-09-21 - 07:33:53 Alltmöjligt

...Scooter Braun är Cody's manager? tillsammans med Matt Graham har jag hört.
det är kanske därför Scooter skriver mycket om Cody..

store.codysimpson.com
2011-09-20 - 19:04:11 Official

Lite nyheter från sidan :)
/linda

Coast To Coast finns på cdon.com
2011-09-20 - 19:00:41 Alltmöjligt

Jag fick en fråga av Hanna på bloggsvar. Hon undrade när man kunde köpa Coast to Coast i Sverige. Så letade jag lite och sen så hittade jag den på cdon.com haha awesome!! :)
Klicka här för att komma till den :)
/linda
(det är bra att ni läsare frågar massa frågor och ger tips! love uu all)
just det man kan ju också köpa saker från store.codysimpson.com
vet dock inte hur mkt frakten kostar

aww :')
2011-09-20 - 18:13:19 Bilder


#CoasttoCoast TT på twitter
2011-09-20 - 18:02:55 Twitter

:D

Coast To Coast ute på Spotify
2011-09-20 - 16:29:56 Alltmöjligt

tack till Sofia :)
/linda

Ny twitpic från Alli
2011-09-20 - 16:24:14 Alli Simpson

i got this amazing ring from a very sweet fan yesterday. who ever it was, thankyou SO much. #AngelWings.
/linda

Hard Rock Cafe - red carpet
2011-09-20 - 16:21:17 Videos

/linda

Hard Rock Cafe
2011-09-20 - 16:18:57 Videos

Karli från blocket gick till Cody Simpson Record Release Party idag på Hard Rock Cafe på Hollywood & Highland och det var fullt med Cody Simpson fans överallt. Han framförde ett par låtar från hans nya album EP till alla de lyckliga fans.
Och för er som undrar JAAA Cody är singel :)
/linda
källa http://www.kiisfm.com/pages/JoJo.html?an=Cody-Simpson-Record-Release-Party

De nya låtarna Good As It Gets/Crazy But True
2011-09-20 - 16:12:11 Videos

Visst är de bra! :) Vilken är din favorit? Jag gillar såklart båda haha
/linda

Prank Stars
2011-09-20 - 16:09:25 Videos

har skrivit lite om det innan att Cody ska vara med där :)
/linda

Snygga bilder från 18:e
2011-09-20 - 16:04:01 Bilder

Cody Simpson performs at The Outlets at Orange in Orange, Calif., on Sunday afternoon (September 18).

The 14-year-old Aussie musician performed “iYiYi,” “Angel,” and his new single, “Not Just You.”


Älskar Codys outfit!! Gör inte ni det? han är så snygg haha :)
bilden över är min favorit bild :) haha vilken är eran? ;)

Bilder från Not Just You musikvideon
2011-09-20 - 15:56:13 Bilder

Cody spelade in videon den 16:e
/linda

Bilder från Cody's EP release party
2011-09-20 - 08:12:18 Bilder


Not Just You cover
2011-09-20 - 07:25:40 Official

Ska försöka hitta bilden stor ;)

C2C/NJY on iTunes
2011-09-20 - 07:23:48 Alltmöjligt

Coast to Coast och Not just you är ute på itunes :)
--> http://itunes.apple.com/us/album/coast-to-coast/id460486199

CODYSIMPSONSWEDEN on FACEBOOK
2011-09-19 - 21:01:35 Facebook

För er som har missat så finns vi på facebook :)
Klicka på bilden för att komma till vår sida :)
Glöm inte gilla oss när du ändå är där och läser ;)

Codys schema
2011-09-19 - 20:56:17 Official

Här har vi Codys schema :)
källa -> codysimpson.com läs mer här

Aww
2011-09-19 - 20:53:26 Bilder

shit he's so hot :)

Cody och Alli :)
2011-09-19 - 20:52:48 Alli Simpson


Ny bild på Alli
2011-09-19 - 17:32:08 Bilder


Nya bilder
2011-09-19 - 17:21:28 Bilder


Sorry
2011-09-19 - 17:14:06 Bloggarna

Dålig uppdatering av mig! Mycket läxor/prov.
Sorry :(<3

crazy but true
2011-09-19 - 14:40:58 Videos


snygg bild
2011-09-19 - 08:37:23 Bilder

"Kick push. Aussie #Swaggé"

Alli, Campbell & Josh
2011-09-18 - 12:16:13 Bilder

"Like This Right Here. #reppinthearea with @jwinno and @cambo97."

Videosar från San Diego 17/9
2011-09-18 - 10:53:09 Videos


#3DaysCoastToCoast
2011-09-17 - 20:57:21 Twitter

glöm nu inte gå in på codysimpson.com för att lyssna på hela EPn redan nu :)

Rösta på Cody :)
2011-09-17 - 20:50:15 Alltmöjligt

dock så är jag inte så säkert på att det går. eller jo går går det väl man måste fixa nickelodeon account  typ :)

LÄS!!!!!
2011-09-17 - 20:40:54 Official

Man kan lyssna på Cody EP redan nu!!
gå in på codysimpson.com
sen på första sidan står det att du behöver logga in på din twitter
och så är allt klart!!
så kan du streama låtarna (eller vad det heter) :)
awesome, right??
2 nya låtar
good as it gets
crazy but tre :)!!!

Dagens bild
2011-09-17 - 19:07:33 Bilder


Same
2011-09-17 - 12:55:04 Bilder

Niall Horan i One Direction använder likadan tröja som Cody ;)

On Set
2011-09-17 - 10:14:59 Bilder

"chillin on set, filming the music video for #NotJustYou gonna be AMAZINGGG! i'm so proud of you @CodySimpson."

Cody och hans morfar?
2011-09-16 - 23:27:00 Bilder

jag tror att det är hans morfar iallafall :)

Cody Simpson - stop hate
2011-09-16 - 23:10:21 Videos


wiho
2011-09-16 - 23:09:26 Alltmöjligt

okej, jag ska försöka blogga lite mer nu, nu är det helg och jag har inte så mycket plugg eller något så jag kan slänga in några inlägg :) men när det är skola så kommer jag inte blogga så jätte mycket dock. men iallafall :D

Kapitel 8
2011-09-16 - 19:07:34 Novell

Jag kunde inte fatta att jag just fått reda på Justin Biebers största hemlighet eller jag visste ju inte om det var hans största men det var något jag inte tror att han berättat det för någon annan .

- du får inte säga cody . Jag har aldrig berättat för nån annan men det känns som jag kan lita på dig . Fortsatte han och kollade på mig nervöst

- jag lovar Justin svarade jag och log .

- men säg nått till Selena då . Ni är ju bra vänner och så hon förstår säkert

Justin suckade och reste sig . Han gick och kollade ut genom fönstret innan han fortsatte

- dom har inte gått ut med det officelt än men Selena dejtar den dära Jake sa han surt

- vah ? Jake t Austin ??

- jupp.

Jag såg att han var tårögd . Han älskade verkligen Selena och jag fattar att det är jobbigt för han . Det skulle jag med Tycka om jessica skulle bli tillsammans med någon annan typ Greyson eller någon .

- men hur fick du reda på det ?? Sa jag förvånat

- vi va på bio . Jag Selena och Jake . Dom kysstes på bion och det var då Selena sa det .

- bro berätta så kanske hon förstår och gör slut med jake sa jag och gick fram till honom .

- aha jag är iallafall trött nu vi lägger oss.

Justin somnade på en gång men för mig var det inte lika lätt. Jag låg och kollade runt i rummet . Det var iallafall bättre än förra men trist . Inga färger alls det hade varit bättre om dom bara hade målat lite blått eller någon färg bara. Jag fattade ju att detta inte var något 5- stjärnigt hotell men man skulle nog kunna må bättre isåfall lixom

Jag kände hur mobilen vibrerade till av att jag fått sms.

- 3 dagar kvar till awards .

- va fan svor jag tyst jag ville inte åka på awards när jessica ligger medvetslös här på ett sjukhus det ville jag verkligen inte men att jag skulle åka med Justin gjorde det faktiskt lite roligare

______________________________________________________

Det var ganska mycket dialoger i det här kapitlet och ganska kort men ska försöka göra nästa längre men då får ni kommentera ;)

GLÖM INTE CHECKA IN OLIVIAS BLOGG!!


Cody Simpson - Not Just You [official lyrics]
2011-09-16 - 15:05:38 Official


Prank Stars
2011-09-16 - 15:03:54 Alltmöjligt

hoppas ni kan engelska annars får ni lära er haha :)
men lite kort fattat:
Cody är med i Prank Stars. Där så bjuder han upp en tjej på scenen. Allting sänds live på internet :)

:)
2011-09-15 - 20:22:11 Twitter

har faktiskt missat det helt totallt. men inte så konstigt haha jag hinner inte stalka Cody på twitter längre. har inte twitter på mobilen heller :/ men tack för upplysning! tur att jag har snälla läsare som rättar mig :)
men Jennifer hon är väldigt väldigt aktiv på twitter :) så hon visste säkert redan det här :)

Snyggaste bilden!!
2011-09-15 - 18:26:42 Bilder

tryck på den för större bild :)

stella och cody?
2011-09-15 - 18:24:14 Tumblr

haha hum är det bara jag som såg detta? eller kanske bara jag som tycker det är lite märkvärdigt :)
antingen cody eller jake "reblogade" en bild på vanessa/stella hudgens :)
är det något på gång mellan Cody och Stella? det gick ju rykten innan :)
vad tror ni? eller så är de bara nära vänner :)
tryck på bilden över för att komma till inlägget på tumblrn

Dagens bild!
2011-09-15 - 17:23:27 Bilder


Not Just You with Lyrics on screen
2011-09-15 - 17:12:03 Videos


Not Just You with Lyrics on screen
2011-09-15 - 17:12:03 Videos


Clever TV
2011-09-15 - 07:18:36 Tidningar/Intervjuer

Get More: Cody Simpson, MTV Shows


så är det.
2011-09-14 - 21:05:15 Alltmöjligt

Hej. Jag kommer säkert inte uppdatera något på några dagar, sorry. men jag måste ta tag i lite saker i mitt privata liv + att jag går i nian och måste fokusera på plugget. förlåt men så är det.

CODY SIMPSON - NOT JUST YOU [PREMIER]
2011-09-14 - 20:32:03 Official

ni 

Get More: Cody Simpson, MTV Shows


Josh & Alli
2011-09-14 - 15:08:24 Bilder

"hilarious day at The Beverly Center in LA today with @jwinno. #iRepSpongebob."


"Alli Simpson" trendar
2011-09-14 - 14:59:36 Alli Simpson

vad kul :)

Prank Stars
2011-09-14 - 07:31:37 Official

Cody ska vara med i Prank Stars!

Extreme home makeover
2011-09-14 - 07:23:59 Official

Woow så coolt att Cody ska vara med på extrem home makeover!! :)

Cody & Jacque
2011-09-13 - 21:23:59 Videos


things Cody does
2011-09-13 - 20:26:41 Bilder


Bild från EHM
2011-09-13 - 19:27:04 Bilder

EHM betyder Extreme Home Makeover om ni inte förstog det ;)

Cody på extreme home makeover
2011-09-13 - 17:41:36 Alltmöjligt


twitpic från Alli
2011-09-13 - 17:35:28 Alli Simpson

"LOL! photo of me from a @LovePastry photoshoot a few months ago. looks like i really want that jacket. ;) hahaha."


#followmeallisimpson
2011-09-12 - 16:37:17 Alli Simpson

Alli twittrade det här precis. hon gör en "follow spree" så om ni twittrar #followmeallisimpson så kanske hon följer er.

musik video?
2011-09-12 - 08:17:07 Alltmöjligt


CODY IS KING är TT
2011-09-11 - 20:03:32 Twitter

så här ser det ut just nu :D

at the beach
2011-09-11 - 09:30:32 Bilder

"at the beach with my girl @MadisonPettis22! <3 #tumblrjump"

Köpa en bloggdesign?
2011-09-10 - 19:49:29 Bloggarna

Det är många som frågar om jag gör designer och det gör jag :) Tyvärr så gör jag inga gratisdesigner längre, det tar liksom tid och jag vill gärna ha lite "money" för det jag gör :)
Men vill du ändå köpa en design för 100kr (de flesta tar 200-300kr ) så kan du checka in min design hemsida.
http://lindasdesigner.blogg.se
Där finns också ett portfolio och hjälp hur du beställer en design.
sorry, detta inlägg handlar inte om Cody men det är för att det är många som frågar om designer m.m

Läsare tipsar!
2011-09-10 - 19:39:07 Gammalt

Tack till Melissa A :)
Har du också något du vill dela med dig av? skicka till [email protected]

Kapitel 7 - hanging out With Justin bieber!
2011-09-10 - 19:37:06 Novell

Jag vaknade av att det knackande på dörren . Jag kollade på mobilen vad klockan var 11:30

Dörren öppnades och Justin kom in . Han satte sig bredvid mig i den sunkiga gröna soffan .

- hur mår hon ??

- hennes ben är brutet och hon är fortfarande medvetslös svarade jag trött.

Justin nickade bara till svar och gick mot sängen där Jessica låg . Han strök henne över håret och kysste henne på kinden .

Jag vet inte vad som hände med mig när han kysste henne det var ju bara på kinden men det kändes ändå som om det var min tjej han kysste. Det konstiga är ju att jag inte alls har såna känslor för Jessica vi är bara vänner .

Jag märkte att Justin kollade på min gitarr så jag tog upp den och räckte den till han . Han tog emot och satte sig på soffan . Han började spela på någon låt som jag inte kände igen. Han slutade spela och kollade på mig

-ska vi dra på stan en stund detta rummet är så trist ?

- ah visst

- jag går ut och ringer Kenny så kan han hämta oss.

När Justin gått ut så gick jag fram till Jessica . - hej baby sa jag och tog hennes hand. Jag visste ju att jag inte skulle få något svar men det kändes ändå som hon hörde vad jag sa .

- jag och jb ska på stan en stund , men vi kommer snart tillbaka fortsatte jag . Jag gav henne en puss i pannan och gick ut till Justin som precis lagt på telefonen. Han berättade att Kenny skulle komma om 5 min så vi skulle gå ner och vänta utanför .

Började jag få känslor för Jessica ? Även fast vi inte pratat sen awardsen eftersom hon var medvetslös så kändes det faktiskt som jag gillade henne mer . Det kanske var bara för att jag saknade henne .

Jag försökte skaka av mig tanken eftersom jag och Justin skulle på stan och handla . Jag behövde verkligen nya kläder det kändes som om jag hade samma kläder varje dag även fast det kanske inte var så.

Vi klockan 14;30 hade vi kommit upp på stan . Vi gick in supra butiken och det plingade till i dörren och en kille som jobbade där vinkade - nämen tjenare Justin är du här igen .

- haha är du här ofta eller sa jag och skrattade medan jag gick till hyllorna där de blå/turkåsa skorna stog. Justin gick självklart och kollade på dom lila . Jag tog ner ett par som stog längs upp . Nä det var inte riktigt min still .jag gick till nästa hylla där dom hade gråa . Jag tog ner ett par grå/ vita

Bild.

Och prövade dom . Perfekt tänkte jag och gick mot Justin . Han hade tagit ett par röda

Bild .

-schyssta sa jag och pekade på hans skor .

- ah dina med sa han och gick och kollade på t-shirts och kepsar.

Jag följde efter han och kollade om det fans någon snygg keps som jag kunde köpa.

- jag har bästa idéen bro sa Justin och log

Jag kollade på han frågande och tillslut fortsatte han

- jo du vet när det är awards . Så kan vi ju typ komma i likadana kläder fast kanske olika färger.

- det vore coolt men alla kommer säga att jag härmar dig och allt sånt där sa jag och kollade ner på skorna. Det skulle verkligen vara pinsamt om det skulle vara så att alla trodde att jag härmat honom.

- men vi kommer ju åka tillsammans så då kommer man förstå . Svarade han som det var det självklaraste i världen .

Vi hade nu handlat klart på supras och gick till kassan.

Jag la upp mina saker jag skulle handla eftersom Justin stog bakom mig så antog jag att han ville att jag skulle betala först .

Justin slänger oxå upp sina skor på den slitna ekbänken . Kassörskan log och jag började ta fram mitt kreditkort.

- vad gör du sa Justin och skrattade

- betalar svarade jag och räckte fram mitt kreditkort till kassören.

- cody , jag betalar .

- nä Justin jag kan betala jag

- ge dig nu sa Justin och gav mig en knuff han skrattade och räckte sedan fram sitt kreditkort.

*på sjukhuset*

- hej baby sa jag och gick fram och kysste henne på kinden .justin bara skrattade och satte sig i soffan

- vad ? Sa jag förvånat

- jag kan se det på dig Cody . Du gillar Jessica mer än som en vän men du har inte förstått det innan .

Hur kunde han veta visst det kanske märktes men ändå . Det var verkligen som han visste hur jag kände. Jag kollade ner på mina skor som svar och gick och satte mig bredvid honom och när jag satt mig ner kollade han bara på mig och sa

- jag vet hur det känns . Det är samma sak mellan mig och . Han avbröt sig och dörren öppnade . Den lilla tanten som jobbade som sjuksköterska här kollade på oss och sa nervöst

- Jessica ska flyttas till ett större rum så att ni kan få en säng och sova i .

- vah nä . Det behövs inte . Vi kan ha kvar detta rum det funkar utmärkt sa justin och reste sig upp . Det hade verkligen varit skönt att få sova i en säng istället för den hårda sunkiga soffan men jag förstog ju att han inte ville att tidningarna skulle skriva att vi behandlas annorlunda bara för att vi är kända.

- det är så att det är bättre för Jessica fortsatte sjuksköterskan.

- aha visst

Vi följde efter henne till rum 45B och när jag öppnade rummet så nämndes det inte alls lika trist som det andra . Detta rum var det mera färg i och allt kändes så mycket fräschare .

Vi hade en garderob i rummet så vi började packa upp det vi köpt och ställde u

In det .

- twitpic time sa Justin och log .

Vi tog kort på alla saker vi köpt och la upp på twitter.

Det Justin köpte :

Det jag köpte ;

- du justin sa jag och log retsamt

Han måste förstått vad jag menat eftersom han satte sig på sängen och såg väldigt allvarlig ut och tillslut sa han

- Selena ....

__________________________________________________________

Nu får ni faktiskt bli lite bättre på att kommentera !!:)

Glöm inte att chekca in Olivias blogg!


Angel [Lyric Video]
2011-09-10 - 19:04:10 Videos


Far & Son
2011-09-10 - 16:35:13 Bilder


Popstar Magazine intervjuar
2011-09-10 - 13:38:53 Tidningar/Intervjuer


SIMPSON SATURDAY!
2011-09-10 - 13:27:53 Alltmöjligt

Undrar om Cody kommer lägga upp någon ny video idag eller avsölja något annat smaskigt! :)
Vad tror ni?
haha å va seg jag här. Cody skrev ju själv vad som skulle hända idag :)

Alli
2011-09-10 - 09:38:54 Alli Simpson

haha Alli sprang på ett löpband och ramlade av, hon ramlade på huvet, stackarn.

Fan Video
2011-09-09 - 23:51:38 Videos

nu har jag varit i farten igen och gjort en fan video till Cody. ja, det är jag som pratar i början och ja, jag låter som ett jäkla mongo. hehe!

Codys autograf
2011-09-09 - 21:49:48 Bilder

OBS den är inte min!
Så där ser Codys autograf ut. Asså tänk om man kunde få den <33

Delar med mig av några söta pics
2011-09-09 - 21:47:06 Bilder

Kände mig verkligen tvungen att blogga. Har varit så dålig med det, den senaste veckan!
Skärpning!
Fick en kommentar om att de inte kunde komma in på bloggen?
Men ni har väl inga problem med det lr? haha om ni har så borde ni inte kunna se detta inlägg... :)

Familjen Simpson
2011-09-09 - 16:05:26 Bilder


Alli & Jordan Jansen
2011-09-09 - 07:31:55 Videos


aww :')
2011-09-08 - 17:03:07 Videos

hittade den här not just you videon. så sjukt gulligt, åh :')

Ellen
2011-09-08 - 15:22:12 Alltmöjligt

Ellen tycker det ska bli kul att Cody ska vara med där :)

Läsare tipsar!
2011-09-08 - 14:51:49 Videos

Har nog lagt in denna innan. Men det var ett tag sen nu :)
Tack till Emilia som tippar om videon :)

Har du också något tips som du vill dela med dig om här på bloggen? Då kan du mejla mig på [email protected]. Som tack får du en länkning :)

Vad Jessica Jarrell tycker om Justin och Cody
2011-09-08 - 07:34:14 Videos


Alli och Madison
2011-09-08 - 07:31:38 Alli Simpson

#BubbaGump shrimp with @TheAlliSimpson! (;

Madisons twitpic
2011-09-08 - 07:30:07 Bilder

8 sep

Cody at the Ellen Show
2011-09-08 - 07:27:12 Twitter


Snygging
2011-09-08 - 07:24:44 Bilder


Kapitel 6- Waiting outside the lines .
2011-09-07 - 21:18:21 Novell

-Hur är det bror? Frågade greyson och gav mig en kram .

-Sådär faktiskt jag hoppas hon blir bättre snart svarade jag .

Jag såg på Greyson att han verkligen var orolig för Jessica . Dom var väldigt bra vänner och umgicks ofta . Jag ville inte sitta här inne hela dagen så vi gick ut och satte oss på en bänk ute i en liten park som låg mitt i mot sjukhuset.

-Det dära rummet gör mig verkligen deprimerad sa jag och suckade , det var det verkligen .

- varför är du här fortfarande då ?? Du behöver ju lixom inte

- greyson , jag vet inte men något säger mig att jag måste vara kvar här . Jessica är en av mina närmaste vänner jag älskar henne .

Greyson log ett retsamt leende och jag förstod precis vad han menade .

- jag älskar henne som kompis . Sa. Jag och skrattade

*två timmar senare *

greyson hade åkt hem och jag satt och spelade gitarr eftersom min mamma kommit förbi och lämnat den . Jag satt och körde några ackord men bestämde mig för att spela en låt istället så det fick bli greyson's låt waiting outside the lines . Den var riktigt bra faktiskt . Jag hade kommit ungefär halva låten när jag hör hur de börja pipa i rummet .

- vafan sa jag och la i från mig gitarren . Nån sekund senare sprang det in 2 sjuksköterskor och det var då jag förstog att det hade kommit från nån av de måna apparaterna som gjorde så att Jessica inte skulle ha så ont.

- vad händer ? Frågade jag och kände hur hjärtat bultade i bröstet . Skulle hon dö ? . Ingen svarade mig .så jag frågade igen fast den hära gången skrek jag .

Ena sjuksköterska kom fram till mig och sa

- det är inte lika farligt som vi trodde . hennes puls gick ner mycket lågt men allt är som det ska nu hoppas vi .

Allt snurrade runt i huvudet på mig . Varför kunde dom inte säga som det var . Jag ville veta om det var bra med henne eller inte . Dom gav mig hela tiden besked som var svåra att förstå som dom inte visste hur det egentligen var med henne.

- Hur mår hon egentligen ?? Frågade jag argt

- hon har 1 brutet ben och är för tillfället medvetslös men vi tror att hon kommer vakna snart. Men du måste veta att det kan ta upp till flera månader .

Herregud varför skulle allt hända just nu . Om det skulle kunna ta flera månader så skulle jag bli tvungen att åka iväg för att gå på awardsen utan Jessica . Jag gick in på twitter och såg att Justin hade skickat mig ett dm .

- Hi , cody . Hope its alright With Jessica . Im coming to visit u guys next week!

Jag svarade tillbaka att det skulle bli roligt och skönt att ha någon mer här eftersom det vart ganska ensamt efter ett tag.

Ps. om du också är en belieber glöm då inte checka in Olivas blogg (hon som skriver novellen) Klicka HÄR

Jacque Rae
2011-09-07 - 19:44:01 Videos

Jacque Rae, Cody's vän har spelat in en musik video. Cody och Alli är faktiskt med i den, så checka in den :)

snygg gif
2011-09-07 - 14:32:03 Alltmöjligt

AH, snygg va? :')

Intervju
2011-09-06 - 11:43:37 Alltmöjligt

Klicka här om ni vill se den. den går inte att bädda in.

15 dagar
2011-09-05 - 22:05:00 Alltmöjligt

15 dagar kvar tills Coast to coast EP :D

Cody Simpson doing the Dougie on QVC
2011-09-05 - 19:46:36 Videos

Posted by Linda

QVC - Cody Simpson - All Day
2011-09-05 - 19:45:21 Tour/Uppträdanden


QVC - Cody Simpson - Angel
2011-09-05 - 19:43:25 Videos


Mer bilder från QVC
2011-09-05 - 16:48:37 Bilder


Kapitel 5 - at the hospital
2011-09-05 - 15:09:05 Novell

Jag vaknade av att en sjuksköterska kom in i rummet jag hade visst somnat i soffan i rummet där Jessica var .Awardset hade avslutats igår när ambulansen kommit men det skulle fortsätta om 1 vecka.

- hur mår hon frågade jag nervös

Sjuksköterskan kollade på mig ett tag innan hon svarade

- Hon kommer nog bli bättre .

Vad menade hon med det ?? Jag försökte att inte tänka på det så mycket så jag kollade runt i rummet för att kunna tänka på nått annat . Rummet var ganska trist . Allt var vitt förutom soffan jag satt på som hade en sunkigt grön färg . Jg tog upp min iphone och twittrade : I Will always be here My angel . Mina fans var säkert oroliga dom kanske trodde att det hade hänt något med mig istället för Jessica .

Jag gick fram till den vita sängen där Jessica låg medvetslös . Jag drog min hand Över hennes lockiga hår. Jag kysste henne på kinden och gick ut för att leta efter en cafeteria ja var verkligen hungrig .

Jag hittade ett litet cafe en våning ner . Jag beställde en macka och en cola och satte mig vid ett bord vid fönstret och kollade ut . Jag började tänka över allt som hänt . Men mina tankar avbröts av att min mobil ringde

- cody

- hej cody , lessen för det dära med jessica

- ja , greyson det är det svarade jag

- vill du att jag ska komma ?

- snälla gör det greyson .

Vi sa hejdå och bestämmde att Greyson skulle komma om 1 timme .

Jag gick tillbaka till jessica när mobilen ringde igen . Det var jessicas föräldrar dom var på Hawaii och skulle inte kunna komma hem förns om 2 veckor . Dom undrade hur det var med henne och jag sa det som jag visste och försökte låta så lung som möjligt . Jag ville ju inte oroa dom i onödan

_____________________________________________________________________________

om minst 5 personer kommenterar kommer det bli ett kapitel om dagen den här veckan

Glöm inte kolla in Olivias blogg!! Klicka på bilden!


Bilder från QVC
2011-09-05 - 08:39:07 Bilder


New haircut
2011-09-04 - 21:04:30 Bilder

"New haircut. I loved Vegas when I visited. I'm gonna be back real soon. #BeachLife"

Följ oss på twitter - @cssweden
2011-09-04 - 20:59:26 Twitter


QVC video
2011-09-04 - 20:54:31 Videos

missade ni när Cody uppträdde på QVC? då kan ni kolla på den här videon nedanför. Han sjunger on my mind, angel och all day, och han lär programledaren "the dougie". haha, kolla in videon :)

QVC
2011-09-04 - 14:46:43 Alltmöjligt

idag klockan 9:45 USA, så ska Cody uppträda på QVC. man kan beställa limited edition bonus track version av Coast to coast CDen medans han uppträder.
här är nog videon /linda

Classic dance moves
2011-09-04 - 13:20:51 Videos


Bilder
2011-09-04 - 13:12:30 Bilder



mini golf
2011-09-04 - 12:20:11 Bilder

"#funtimes at mini golf today..with @BillyUnger, @EricUnger, @MadisonPettis22 and my lil bro."


Clothing Line
2011-09-03 - 23:33:53 Videos


Det här är bara patetiskt.
2011-09-03 - 22:36:45 Alltmöjligt

.
Om du hatar Cody, varför skulle du då lägga ner tid på att göra en så sjukt patetisk och idiotisk video? Personen som gjorde den hrä har säkert absolut inget liv. Och jag stör mig verkligen på det. Utan fans är en kändis ingenting, och Justin Biebers låtar är också alla om tjejer och kärlek.
Det är otroligt att det finns såna här människor. Det här hör inte till nyheter om Cody och liknande. Men det upprör mig.

Coast To Coast EP
2011-09-03 - 21:44:13 Twitter

Codys senaste tweet, om hans skiva, och om alla låtar är lika bra som Angel så kommer jag tälta utanför skivaffären.
Vad tycker förresten ni om Angel? Tycker ni den är för olik hans tidigare låtar?
Jag tycker att Cody har förändrats mycket sedan han startade, men till det bättre ^^
.

Angel
2011-09-03 - 20:03:14 Alltmöjligt

ursäkta för det här, MEN JAG ÄR HELT JÄVLA GALEN JUST NU. Cody's låt "angel" har lagts upp i studio version. asså jag är seriöst helt, den där killen asså, det går inte förklara hur jävla grym han är. lyssna själva.

Top 10 Most Annoying Things About My Brother Cody - Alli Simpson
2011-09-03 - 17:44:14 Videos

Jag vet inte om den här har lagts upp tidigare, den är trots allt något år gammal, men jag älskar den ^^
/Emilia

Kapitel 4 - Awards
2011-09-03 - 17:34:47 Novell

Cody's perspektiv:

Vi var nu framme vid stället där det skulle vara awards jag hade inte tagit reda på vad gatan hette eftersom jag var så nervös inför awardsen . Jag var nominerad i två kategorier . Best Male Artis (2011) och Best Music Video ( On My Mind ) . I kategorin Best male artist skulle två vinna och jag var nästan säker på att Justin Bieber skulle vara en av dom personerna . Det var vissa artister skulle få presentera en kategori. Jag skulle vara en av dom , mina tankar avbröts av att Alli ruskade på mig och berättade att vi var framme . Vi steg ut ur bilen och ställde oss på röda mattan för att bli intervjuade och för att fotograferna skulle få ta sina bilder .

- cody , hur känns det att vara nominerad frågade en kvinna

Jag kände hur det sved i ögonen när det var blixtar från alla kameror .

- ehm jo det är verkligen roligt. Det är en stor ära att vara det sa jag glatt och log mot kvinnan

Det var nu dags att gå in . Det var 2 awards som skulle delas ut innan jag skulle gå upp och presentera vilket kvinnlig artist som hade vunnit i kategorin best song ( female)


Jag ställde mig upp och började gå mot scenen . Jag var verkligen nervös nu . Herregud jag hade aldrig varit såhär nervös .

- Hi , so i have the great possibility to present with female that has the best song this year

Det var nu någon som skulle komma ut med ett guldigt kuvert där det skulle stå vem som vunnit .

Det var Jessica . Hon var så himla vacker när hon gick där . Vi fick ögonkontakt och jag log mot och helt plötsligt ser jag att hon faller ihop. 

- Jessica skrek jag och sprang fram mot henne . De flesta hade rest sig nu och det var många som sprungit fram till oss på scenen men jag märkte inte vilka jag hoppade verkligen att det inte var något farligt. Vi var ju väldigt bra vänner.jag bad en tyst bön att hon skulle bli bra när Alli kom fram till mig och gav mig en kram .

- Ambulansen är påväg Cody . Oroa dig inte sa hon


Va?? Jag fattade inte . Ambulans , Jessica det kunde inte stämma ...

____________________________________________________________________________

kommentera :) . Jag vet att det vart kort men det kommer komma oftare istället.


Glöm inte checka in Olivias blogg!!! Klicka HÄR
Har du missat de andra kapitlena så finns de under kategorin "Novell".

Kapitel 3 - We are the Harry potter nerds
2011-09-03 - 17:25:21 Novell


Cody's perspektiv;

Idag skulle jag på awards vilket skulle bli kul eftersom då får man chansen och lära känna andra kändisar . Jag hoppades verkligen att Justin skulle vara där eftersom jag väldigt länge velat träffa han . Klockan var nu 1 vilket betydde att det var 6 h kvar tills det skulle börja så jag skulle ha god tid till att vara lite med min kompis Jason som jag kännt sen jag gick på dagiset .men han hade flyttat till USA när vi började 4;an så därför har inte vi tröttast på ett tag men jag vet att han inte är med mig bara för att jag blivit känd utan för att vi är kompisar .

Några minuter senare knackade det på dörren och när jag öppnade såg ja att det var Jason 

- tja bro sa han 

- tja , vad vill du hitta på idag då , vi har huset för oss själva ? Frågade jag och vi gick in 

Eftersom han var en lika stor Harry potter nörd som jag var satte vi oss och kollade på en . Emma watson var verkligen snygg och på ett sätt var jag lite "kär" i henne , hon är ju så himla cool när hon spelar Hermione Granger . Fatta och få vara tillsammans med henne men hon är för gammal för mig . Just nu iallafall det skiljer ju ganska mycket eftersom hon är 21 och jag är 14 . 

jag får nog satsa på någon annan ;P 

Efter att ha ätit på Pizza Hut åkte Jason hem och jag var tvungen att börja fixa mig . Jag tog upp mobilen och tog kort på min outfit och skrev 

- hey #angels do u like my outfit 4 the awards 2night ?? <3 #twitpic 

Alla mina följare på twitter som var inne skrev snabbt tillbaka ihopp om att jag skulle följa dom så eftersom jag var på ett sånt bra humör följde jag ungefär 5 stycken för flera hann jag inte för att alli kom in

- ska inte du duscha ? 

- jo , jag är påväg skulle bara fixa en sak 

- okej men vi skulle ses i lobbyn vid 5 

När alli gick ut hoppade jag in i duschen och då insåg jag att jag glömt ta av mig klockan . Shit det var min dyraste klocka mamma skulle döda mig , hon gillar inte att jag köper massa dyra saker nu bara för att jag får pengar för att jag är artis nu och så .

Kommentera vad ni tycker om novellen!! Olivia är jätteduktig! Så glöm inte kolla in hennes blogg! HÄR


Hej ^^
2011-09-03 - 17:21:10 Alltmöjligt

Jag heter Emilia (kalla mig Emmi ^^), jag fyller fjorton år imorgon. På min fritid sjunger, dansar och skådespelar jag. Jag har varit ett Cody-fan sedans i våras, då jag läste om honom i en tidning. Jag var fast efter att ha kollat på bilden av honom, haha ^^
Jag kände mig tvungen att lägga upp en bild på mig själv, så däruppe så ser ni en :)
Jag är som ni kankse förstått den nya bloggaren här, och jag tänkte bara introducera mig själv. På twitter heter jag emmistjernfelt och det största som hänt mig där är att Cody retweetade mig i förra veckan ^^

Snygga bilder
2011-09-03 - 16:53:39 Bilder


3-årig Cody Simpson fan
2011-09-03 - 14:46:16 Videos


Cody in Tigerbeat
2011-09-03 - 13:33:10 Tidningar/Intervjuer


Cody ett fan av Rihanna
2011-09-03 - 13:32:23 Official

HEY @RIHANNA I'M REPRESENTING YOU IN NYC. LOVE IT. BIG FAN. THIS MAN'S DOWN. HAHA


Verified
2011-09-03 - 11:17:01 Bilder

det är JAG som har gjort den! bara så att ni vet :) och ja, ni får ta den om ni vill.

Cody's classic dance moves
2011-09-03 - 00:20:49 Videos


next to me
2011-09-02 - 23:48:40 Bilder


"just popped into FYE to pick up The Carter IV. check out who's next to me."


Ny Bild
2011-09-02 - 21:56:01 Bilder


Cody on Ellen
2011-09-02 - 20:35:31 Alltmöjligt

nu har Cody iallafall twittrat om att han ska vara med på the ellen show, förut retweetade han bara tweets.

Cody med fans
2011-09-02 - 19:04:49 Bilder

åh, vem är inte avundsjuk på den här bilden? ;)
och här är Cody med ett litet fan, hon är 9 år och hon gav Cody en trofé för 1 million angels på twitter. aw vad gulligt :)

J-14
2011-09-02 - 18:42:12 Bilder

åh kolla vad han har förändrats. men herre vad snygg han är :')<3

Cody Simpson's funny moments
2011-09-02 - 16:28:06 Videos


100 fans loves Cody
2011-09-02 - 07:29:39 Videos


Söker en till bloggare!
2011-09-01 - 21:15:15 Alltmöjligt

Nu har jag bestämt att försöka ta in en till bloggare! Det kan va ganska bra med lite flera :)
Är du intresserad? Skicka ett mejl till [email protected]
Försök och ha med detta:
-namn
-ålder
-twitter(om du har någon)
-blogg(om du har någon)
-dina erfarenheter av bloggning
-varför du vill blogga här på bloggen tillsammans med mig och Jennifer?
-varför du gillar Cody?
-berätta om dig själv :)
-vad du har för intressen?
-skulle du krossa någons bilruta för Cody? *var ärlig du vet inte vad jag vill att du ska svara, så vara ärlig*

Hoppas inte det är förmycket :)

Cody on EllenShow
2011-09-01 - 20:13:50 Twitter

OMG är detta sant?? haha Jag har längtat jättelänge efter detta!!
Ska Cody vara med på ELLEN SHOW!!??? :O Fatta AWESOME!

CODY SKA VARA MED PÅ THE ELLEN SHOW!
2011-09-01 - 20:10:02 Alltmöjligt

åh, jag är så sjukt glad :D vi har jobbat så sjukt hårt för det här och ah, jag är så himla glad just nu :D fast det dröjer ju ett tag innan det sänds här i Sverige :/ men ändååå :)

Cody talks to Acion News
2011-09-01 - 20:06:14 Videos


Tack Marre!
2011-09-01 - 19:19:58 Alltmöjligt

Fick detta på mejlen idag ([email protected])
Tusen tack! :) Vill ni föja Marilyn? Tryck HÄR. Twittern står också över om du vill söka på den :)

Vill du också dela med dig av något som handlar om Cody :) då får du gärna skicka ett mejl! [email protected]
Som tack får du en länkning!
ps. i love u all! bäst bästaste läsare någonsin ;) haha

Svar på tal
2011-09-01 - 18:55:21 Alltmöjligt

Jag gjorde gratisdesigner innan. Men inte längre! Tog för mycket tid och ville ju gärna ha lite mer tillbaka :)
Men om det är någon intreserad så kan jag ju göra en enkel men snygg design för ett väldigt lågt pris :)
50kronor!
Om någon är intresserad så kan ni bra mejla mig: [email protected]

Länka Oss?
2011-09-01 - 18:24:26 Alltmöjligt

Jag har gjort en liten gif bild som ni gärna får länka på eran blogg om ni vill :)
Det är bara att högerklicka och tryck på "spara bild som".
!OBS! GLÖM INTE ATT OM NI SKA LADDA UPP BILDEN PÅ ER BLOGG DÅ MÅSTE NI LADDA UPP DEN MED 1000px. DET GÄLLER ALLA GIF-BILDER FÖR MAN KAN INTE FÖRSTORA ELLER FÖRMINSKA GIF-BILDER!
Vill ni lägga in bilden i menyn?
Kopiera denna koden:
<center><a href="http://codysimpsonswedne.blogg.se" target_"blank"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420301/images/2011/codysimpson_164290090.gif" border="0" /></a></center>

Vill ni ha den längst upp på menyn så sätter ni in koden efter "div id="side". Använd CTRL+F för att söka upp det om ni inte hittar. Om ni vill ha den längre ner så får ni klistra in koden längre ner.

Behöver du hjälp så kan du bara kommentera!! Jag kan hjälpa dig :)

codysimpson.com / ny design!
2011-09-01 - 17:16:57 Official

Man kan ändra tema längst till vänster :)
Visst är de snygga?
Eller rättare sagt visst är Cody snygg haha :)

Ny bild!
2011-09-01 - 17:08:06 Bilder


Pop Star Supports Anti Bullying Between Concerts
2011-09-01 - 17:07:40 Tour/Uppträdanden

New singing sensation, Cody Simpson as he sings On My Mind at Orland Square Mall in Orland Park, Illinois.





Om novellen..
2011-09-01 - 14:47:18 Alltmöjligt

Jag har skrivit till Olivia nu som skriver novellen :)
Och hon har börjat skriva nästa kapitel!! Wihuuu! :)
Har ni några frågor till henne kan du besöka hennes blogg på http://beliberfever.blogg.se/
/linda

RSS 2.0