Bild från vanilla ice
2012-02-29 - 19:49:43 Bilder

"Believe it or not I'm friends with @CodySimpson"


Nya instagram bilder
2012-02-28 - 13:11:30 Bilder

"#beachlife"

"cruising through magic"


Ny profilbild på twitter
2012-02-28 - 13:09:02 Twitter


italien
2012-02-27 - 21:33:36 Twitter

Cody vill alltså till Italien. Det har jag hört flera gånger att han vill. kul :)

tour med Big Time Rush
2012-02-27 - 19:16:46 Alltmöjligt

Cody ska alltså åka ut på tour med Big Time Rush killarna. Dock är Cody bara "opening acten" och det är bara i USA.

Cody om Miley Cyrus, touring och Cody-doll
2012-02-27 - 17:00:46 Videos


Bild från Scooter
2012-02-27 - 12:08:58 Bilder

"Couldn't miss the show. had to show love. And young @CodySimpson is doing it big orlando! #soldout"


Nickelodeon Kids Choice Awards 2012
2012-02-27 - 12:06:28 Alltmöjligt

Rösta mycket på Cody nu!

tweet
2012-02-27 - 12:00:03 Twitter


Forever young
2012-02-27 - 11:56:01 Videos


tweet
2012-02-26 - 21:58:30 Twitter

Cody's sista show idag på welcome to paradise turnén.

instagram bilder från Alli
2012-02-26 - 21:53:25 Bilder

"Athenian Angel.."

"Whipped cream & silly string fights with the crew on tour"

"Wow, hii Alli. #YOLO"Not Just You live, Chicago & Maryland
2012-02-25 - 00:41:32 Videos


Cody med fans från WTP
2012-02-24 - 23:53:29 Bilder


next big thing
2012-02-24 - 17:12:18 Alltmöjligt

det står nu mellan Cody & One Direction. Cody leder just nu. Det är bara några dagar kvar, så rösta nu!
Klicka på bilden för att rösta!

the weather man
2012-02-23 - 19:33:50 Bilder


Eva Longoria
2012-02-23 - 19:32:08 Twitter

för er som inte vet så gillar Cody Eva Longoria väldigt mycket. Så nu har Eva twittrat honom, hon följer honom på twitter och han har träffat henne. hehe, gulligt :)

#1yearalldaymusicvideo
2012-02-23 - 19:28:54 Videos

ett år sedan den här videon las upp på youtube :)

Kapitel 7 - its me ... Cody
2012-02-22 - 14:52:00 Novell

"Vi åker nu Gumman " Rob kommer fram mot mig och ger mig en puss på kinden innan han tar bilnycklarna och går ut för att starta bilen .
"Är du säker på att ni har allt nudå?" Mamma kollar på mig nervöst och räcker över Jason till mig .
"Jadå" jag försöker le så hon ska bli övertygad och jag måste lyckas eftersom hon sa hejdå och började gå ut .
det hade nu gått 3 månader sedan min lillebror Jason föddes och mamma och Rob hade för första gången sedan han föddes bestämt åka bort till några kompisar och hälsa på själva. Detta betydde att jag var tvungen att vara barnvakt åt min lillebror men det gjorde inget eftersom jag verkligen gillade att ta hand om barn och det var bara extra roligt att veta att han var min lillebror och inte bara något barn man var barnvakt åt .
"vad ska vi göra nu då " jag sätter mig ner bredvid min lillebror som glatt leker på en filt på golvet.
Mobilen plingar till och jag himlar med ögonen eftersom jag nästan är säker på att det är mamma som undrar om allt är bra även fast hon åkte för högst 2 min . Jag öppnar meddelandet och förvånas när meddelandet inte är från min mamma utan från ett nummer jag inte har i kontakt listan . Jag kastar snabbt ett öga på Jason som fortfarande leker på golvet innan jag läser vad som står .
- hej! lust att göra något idag ? är i dina hemtrakter;P
jag skrattar till för mig själv och försöker tänka ut någon person som skulle kunna skickat det smset .
- vem `?;P
svarar jag och väntar på ett svar och precis som jag trott får jag svar snabbt av personen som skickat smset.
- Cody .
-cody ?
-Simpson
Just det , hur kunde jag inte tänkt på det . Cody fick ju mitt mobilnummer precis innan han lämnade sjukhuset . Jag hade väntat länge på ett sms från honom men måste glömt bort det efter ett tag eftersom jag haft fullt upp efter Jason föddes.
- ah visst , det är bara du kommer förbi :)
-schysst
"Kom Jason" Jag lyfter upp min lillebror från golvet och börjar gå upp för trapporna , jag hade inte förväntat någon att komma förbi idag så jag hade tagit på mig mjukiskläder och inte alls tänkt på att sminka mig .
Jag tar snabbt på mig lite mascara och lite mer smink innan jag tar min Victoria Secreat body splash som jag fått i present och sprayar . Det värsta som finns är enligt mig att lukta illa och om Cody skulle tycka det kanske han tycka jag var "äcklig" och bara strunta i mig .
_______________________________________________________________________
Kort kapitel ...
Kommentera

kapitel 6 - Friends?
2012-02-20 - 11:44:00 Novell

vi skulle inte åka till sjukhuset förns om 2 timmar , det var Rob som hade sagt det till oss .Det tar ändå ganska lång tid innan bebisen skulle födas så vi skulle ändå vara där i god tid . Jag hade erbjudit mig att skjutsa Emma till sjukhuset vilket både Rob och Emma verkade uppskatta. Rob uppskattade det för att Emily inte skulle behöva åka två vänder mellan sjukhuset och deras hus och jag antar att Emma uppskattade det för att hon ville att vara med mig lite mer .
" du kör vänster här " säger hon och pekar åt vilket håll chaffören skulle köra och jag väcks upp ur mina dagdrömmar .
"cody vi är framme nu" hon skrattar till och pekar ut genom fönstret mot ett vitt hus där chaffören hade parkerat bilen .
Hon öppnar dörren och går ut och jag följer med henne in i huset .
" Fint "säger jag och ler. Hon säger snabbt tack och frågar om jag är hungrig . Hon kommer tillbaka med ett litet meny häfte med en stor pizza på framsidan. 
"pizza ? " frågar hon och börjar knappa in nummret som stod på andra sidan medans hon kollar på mig med ett stort leende . Jag nickar till svars och hon beställer pizza . som vanligt säger personen som svarar att det tar en kvart , tjugo minuter innan pizzan kommer .Jag följer efter henne med snabba steg upp för en trappa och in till ett rum jag antar är hennes .
"nice" jag kollar igenom rummet lite snabbt och får syn på en poster på mig . Jag granskar bilden på mig själv innan jag tar fram pennan jag alltid har i min ficka och går fram mot postern och skriver
- i had such a good time love cody .
snabbt för att hon inte ska märka något och stoppar försiktigt ner pennan i jeansfickan igen . Andledningen till att jag alltid hade en penna i fickan är för att det har hänt några gånger att fans kommer fram och ber om autografer men dom har ingen penna så efter det började jag ta med mig penna eftersom jag inte skulle kunna leva med att göra mina angels besvikna bara för att jag inte hade någon penna med mig .
" ska vi kolla på en film" hon vänder sig om och kollar på mig en stund innan hon börjar skratta och frågar igen . Jag svara glatt ja och går fram till henne där hon står framåt lutad över sin Mac för att leta efter någon film .
"den här är bra" säger hon för sig själv och börjar gå ner för trappan med datorn i handen .
_____________________________________________________________________________
Jag kan fortfarande inte fatta att Cody Simpson sitter på MIN soffa it MITT vardagsrum BREDVID mig och kollar på en film som vi var vilka kompisar som helst och inte alls hade träffats för några timmar sedan .
Jag försöker att fokusera på filmen vi valt att kolla på , det var en romantisk . Men det går bara inte när tanken av att Cody ska uppfatta mig som något besatt fan som sätter på en romantisk film bara för att visa att man vill vara mer än vänner med Cody . Men grejen den är att jag ser Cody som en vän och inte som min största idol längre , jag gjorde det för  några timmar sen men då kände jag inte han utan då var han bara en kändis kille jag tyckte var snygg . Men när han erbjöd sig att kunna skjutsa mig hem så förändrades det och jag började se honom mer som en vän vilket var skönt eftersom jag då kunde slappna av och vara mig själv istället för att behöva oroa mig så mycket vad han tycker om mig .
Huvudpersonerna i filmen kysser varandra och jag kollar på Cody men vänder bort blicken när vi får ögon kontakt för att slippa allt pinsamt .
" Du innan jag glömmer ville jag bara fråga en sak " Cody kollar på mig med en allvarlig min och väntar på att jag ska reagera . 
"ja ? "
"jag gillar verkligen att vara med dig och jag undrade om ..." Cody blir avbruten mitt i sin mening utav att min mobil ringer. Jag sträcker på mig för att nå mobilen och svarar .
jag avslutar samtalet och berättar för Cody vad Rob sagt till mig när jag pratade med honom i telefonen medans vi sätter på oss skorna och springer ut mot den svarta bilen som precis stannat utanför huset för att skjutsa oss till BB där jag snart skulle få ett syskon ...
______________________________________________________________________________
"kom nu Cody" säger Emma och tar tag i min hand och håller forfarande i min hand när vi springer ut mot bilen som stod utanför och väntade på oss . Rob hade precis ringt till Emma och berättat att bebisen skulle snart födas så att om vi åkte nu skulle vi vara där i lagom tid till bebisen skulle födas .
Vägen till sjukhuset var inte speciellt lång från Emmas hus och när vi såg sjukhuset på håll gav hon mig ett nervöst leende och tog tag i min hand igen och klev ut ut bilen för att halvspringa in genom entren .
"Dit ska vi " sa jag och pekade mot en skylt som visade vart vi skulle . Jag öppnade den vita dörren och vi började gå längst en liten korridor där det var fullt med bilder på nyfödda bebisar vilket gjorde att jag antog att vi verkligen kommit rätt .
"Är det du som är Emma ?" en sjuksköterska stannar framför oss och kollar på allvarlig min på Emma och jag känner hur hon trycker lite extra hårt om min hand .
"ja" säger hon och nickar
"vad bra " sjuksköterskan spricker upp i ett leende och presenterar sig och ber oss sätta oss på den gröna soffan framför rum nummer 14 vilket var där Emmas syskon skulle födas .
Emma tackade sjuksköterskan och började gå bort mot soffan som låg några meter bort och jag följde efter henne medans jag kollade runt på de tavlor som var på yttreligare några barn men dom här verkade lite äldre än dom i korridoren . Jag satte mig ner bredvid henne på den mjuka soffan men han inte ens sätta mig innan mobilen började vibrera utav att någon ringde .
"Jag måste åka , det var min maneger " säger jag och stoppar tillbaka mobilen i fickan .
"okej " svarar hon och försöker le men jag ser att hon blev ledsen när jag berättade , hon ville säkert samma sak som jag .
" Du , vad har du för nummer ?" säger jag och tar upp mobilen igen och börjar skapa en ny kontakt . 
"va?" hon flyttar sig närmre mig för att se vad jag gör på mobilen . 
"ja ditt mobil nummer " upprepar jag och skiver in de nummren hon säger till mig . Jag upprepar nummrena för henne för att vara säker på att jag fått rätt nummer innan jag trycker på "SKAPA KONTAKT".
Vi säger snabbt Hejdå och jag ger henne en kram innan jag skyndar mig ut till parkeringen och hoppar in i den svarta bilen med tonade rutor .
- I love meeting new people !! #Friends
twittrar jag till mina fans innan bilenbörjar rulla ut från parkeringen och påväg tillbaka till hotellet .

Cody's date with a fan
2012-02-19 - 19:46:25 Videos


Cody sjunger "So listen" på windy city live
2012-02-18 - 17:12:55 Videos


welcome to paradise tour - Toronto
2012-02-17 - 22:45:24 Videos


kapitel 6 !
2012-02-17 - 21:47:02 Novell

Hej ville bara säga att kapitel 6 kommer ut på måndag :D

kapitel 5- i love 2 see that smile
2012-02-16 - 17:18:00 Novell

Han börjar gå bort mot den högra delen av scenen vilket är den delen av scenen där jag sitter .
Mitt hjärta dunkar till och som en svar på alla mina böner dom senaste åren ser jag hur han kollar på mig och ler .
Jag ler tillbaka och han går bort mot den andra delen av scenen mot de skrikande fansen . Jag kollar snabbt runt om mig ifall någon annan tjej börjat skrika för att han log mot dom . Det kanske inte alls var till mig han log , det kanske bara var en inbilning men det känndes verkligen som det var till mig eftersom han lixom log till extra mycket när jag log tillbaka .
Jag känner någon tar tag i mig och märker att det är Rob .
"ska vi gå backstage nu ? "
han skrattar till och ler retsamt mot mig .
jag nickar till och följer med han bort ifrån de skrikande fansen och backstage . Vi fortsätter gå en ganska lång bit innan vi stannar framför ett rum med Cody´s namn på . Jag kollar nervöst på Rob det kunde väl ändå inte vara så att vi fick gå in till codys privata rum det hade jag aldrig fått gjort . Jag hade sett hur de flestas såg ut med det var bara för att någon i deras crew hade öppnat dörren och då hade jag oftast "råkat" sett .
"cody är där inne så gå in du och snacka lite med han så kommer jag om en stund om det är okej ? , ska bara fixata lite saker "
jag nickar till svar , det här var den ända gången jag var lättad över att Rob behövde fixa lite saker så jag kunde få vara med cody och prata med honom själv . det skulle bara kännas konstigt om Rob var med där inne och satt och lyssnade på vad vi sa .
jag tar ett djupt andetag innan jag försiktigt trycker ner handtaget och öppnar . Dörren öppnas förvånasvärt lätt och jag kliver in i rummet .
"Hej Emma" han reser sig från soffan han suttit i och spelat på sin mobil och går fram mot mig för att ge mig en kram.
Jag besvarar kramen och mumlar fram ett hej utan att riktigt veta varför jag inte sagt det tydligare eftersom jag inte var speciellt nervös . Jag visste ju ganska mycket om han så det var ju nästan som vi kände varandra . eller det kändes iallafall som jag kände honom. Han visste ju inte att jag ens existerade för någon minut sen .
vi sätter oss på bredvid varandra på den röda soffan han satt på när jag öppnade dörren och jag öppnar munnen för att fråga honom en sak men ångrar mig lika fort och stänger därför munnen igen .
"vad tänkte du säga ?" han skrattar till och ler mot mig med sina vita tänder .
jag ler tillbaka men hinner inte berätta innan han fortsätter prata. 
" Jag vet att du tänkte fråga om jag log mot dig på scenen , eller hur ? " han skrattar till igen och kollar på mig .
" haha ja ... " svarar jag och väntar nervöst på hans svar .
" isåfall är svaret ja"
mitt hjärta dunkar till lite extra när jag får reda på att det verkligen var till mig han log , vem skulle inte vilja det lixom ?
________________________________________________________________________________

Jag ler mot henne igen och blir överlycklig när jag hon ler tillbaka .Vi har bara känt varandra ungefär 30 minuter men det känns ändå som vi vet det mesta om varandra . Hon kunde mycket innan om mig eftersom hon är ett av mina fans men det var mest fakta och allt var inte 100 % rätt så hon fick berätta mest om sig själv . vi fortsätter prata om lite allt möjligt men blir avbrutna av att någon knackar på dörren . Jag reser mig upp för att öppna och Rob kommer in i rummet .
"hej " säger hon och försöker låta glad men jag hör att hon är lite besviken eftersom jag tror att hon helst inte vill åka hem .
" Emma , mamma ringde precis och hon och Emily är på väg till BB , bebisen kommer snart " rob ler stort och ser nästan tårögd ut men det förstår jag . Det är inte varje dag man blir pappa så det måste verkligen kännas speciellt när den dagen kommer och man har väntat i nio månader .
" Jag åker till BB nu så du kan vänta här så kommer Emily och hämtar dig... som vi sa förut det blir bara lite annorlunda när du får vara här istället för hemma" Rob går fram mot Emma som nu rest sig och ger henne en kram .
" Ah visst det blir bra , hälsa mamma " säger hon och ler .
" jag kan skjutsa henne istället så slipper ni åka fram och tillbaka " säger jag och kollar på emma för att se hennes reaktion och som jag förväntat mig var den positiv. 
" tack Cody det vore jätte schysst " .
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tack för alla fina kommentarer jag fått av er :D
men ni får fortsätta kommentera ännu mer !! :D

Cody kommer till UK
2012-02-16 - 09:21:34 Twitter


Cody's Valentine låt
2012-02-15 - 15:13:25 Videos


tweets
2012-02-15 - 15:11:53 Twitter


So Listen
2012-02-14 - 18:59:32 Videos


instagram
2012-02-14 - 18:56:45 Bilder

"Valentine's Day in Chicago"


tweet
2012-02-14 - 18:23:52 Twitter


instagram bild
2012-02-12 - 10:11:56 Bilder


Cody & Alli twittrar om Whitney
2012-02-12 - 09:48:43 Twitter


instagram bilder
2012-02-11 - 17:39:56 Bilder

"I have amazing fans. #keepcalm"

"anything for @Evalongoria"

"snow in ohio"


kapitel 4 - Can´t wait 2 meet u
2012-02-10 - 15:40:33 Novell


"Emma , vi måste verkligen åka nu" ropar rob från hallen och jag tar min favorit body splash och sprayar lite. 
Jag kollar mig en sista gång i spegeln innan jag springer ner , jag hade väntat på den här dagen i flera veckor nu och den var äntligen här . Min favorit artist Cody Simpson skulle nämligen ha konsert här och eftersom Rob jobbar som musikarrangör eller vad man skulle kunna kalla det så brukar jag alltid få följa med på konserterna och oftast fräffa artisterna efteråt . 
Jag sätter på mig mina Converse skor och ger mamma en kram innan jag springer ut till bilen där Rob sitter och väntar . 
"nervös em ? " 
"nejdå " svarar jag vilket var en lögn , klart jag var nervös .Jag skulle snart få se Cody uppträda och senare få träffa han backstage , det skulle bli den bästa dagen i mitt liv. 
"kommer Alli vara där med ?" frågar jag och skruvar upp volymen på radion . 
"vem är det ?" säger Rob frågande och börjar trummar på ratten i takt till musiken .
" Cody's syster Duh ? " 
"vet faktiskt inte " svarar han utan bry sig speciellt mycket .
Jag höjer volymen ytterligare lite till börjar sjunga med . 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
"Cody , du vet Rob ?" frågar Asley som är en i mitt crew.
"ah , vad är det med han?" jag stannar upp och kollar frågande på henne eftersom hon verkade nervös som hon inte rikigt visste hur hon skulle säga det .
" Jo , han har med sig sin dotter ... Emma , hon är ett stort fan så det går väl bra att hon får träffa dig efteråt?"
"självklart" svarar jag med ett leende och ger henne en snabb kram innan jag börjar gå mot en dörr där mitt namn står och börjar byta om till mina scenkläder .
Jag får snabbt på mig min outfit som består av en t-shirt ,jeans shorta och ett par svarta jeans och tar upp mobilen för att twittra något till mina fans .
- So exited to meet u guys 2night (especilly you) !! this concert will be epic . #angels
Jag blir förvånad över hur snabbt jag får svar tillbaka av min fans som säger att dom ska på konserten osv.
Jag hör att någon knackar på dörren och går för att öppna .
"skynda dig  du ska värma upp din röst eller vad det var det hette" säger min lillebror Tom och tar tag i min arm och drar med mig ut .
______________________________________________________________________________________
hej hej ! jag vet att det har varit sämt uppdatering och att kapitlet är super kort men det är ett "för"kapitel eller vad man skulle kunna kalla det ;D
ville att ni skulle få ett extra kapitel innan nästa kapitel som förmodligen kommer under nästa vecka !
KOMMENTERa

Intervju
2012-02-09 - 16:59:31 Tidningar/Intervjuer


claires
2012-02-09 - 16:28:16 Bilder

@CodySimpson - "just finished my @clairesstores signing in Montreal. love my fans. best of luck to claires with their new store!"


PopstarMagazine
2012-02-08 - 19:25:38 Tidningar/Intervjuer


Cody snackar om samarbete med Justin
2012-02-08 - 19:23:13 Tidningar/Intervjuer


twitvid
2012-02-07 - 20:13:25 Videos


GCF
2012-02-07 - 17:26:01 Bilder

@TheAlliSimpson - "wearing a gift from a fan #GCFhoodie. this is legit! thankyou!"
Jag vet att tjejen som gav den här till Alli gav en till Cody också!

Ay Na Na live
2012-02-07 - 17:22:14 Videos


not just you live in Philly, 5/2
2012-02-07 - 17:18:18 Videos


instagram bild
2012-02-05 - 20:42:20 Bilder

"#goldcoastsfinest in Philadelphia"


Signed Cody Dolls
2012-02-05 - 20:41:01 Bilder

"just signed 20 @codysimpsondoll's at the @toysrus on 2703 south third street off of oregon ave in Philly"

tweet
2012-02-05 - 13:52:02 Twitter


instagram bilder från Matt Graham
2012-02-05 - 13:49:55 Bilder

"@CodySimpson about to start his interview with @fusetv in NYC"

"@CodySimpson sold out "welcometoparadise"


bow tie
2012-02-05 - 13:45:52 Alltmöjligt

tröjor som Cody har designat för hans turné!

:)
2012-02-04 - 19:42:17 Twitter

Bara jag som blir glad av att se det här? :)

Ladda ner gratis
2012-02-04 - 15:47:13 Alltmöjligt

Ladda ner "What You Want" här
Ladda ner "Evenings in London" här

Matt Graham har lagt upp de.

Boston 2/2/12
2012-02-04 - 15:39:45 Tour/Uppträdanden

Går att se i 720HD :)

Tour datum
2012-02-04 - 15:30:22 Tour/Uppträdanden

            CODY SIMPSON
        Welcome To Paradise Tour 2012
    Presented By Claire's * Co-Sponsored By Pastry
FEBRUARY
2  Boston, MA      Paradise Rock Club - SOLD OUT
3  Pottsville, PA    Goodfellas
4  New York, NY     Gramercy Theater - SOLD OUT
5  Philadelphia, PA   Theater of Living Arts - SOLD OUT
7  Toronto, ON     Phoenix Theater - SOLD OUT
8  Montreal, QC     Corona Theatre - SOLD OUT
10  Albany, NY      Northern Lights
11  Cleveland, OH    Grog Shop - SOLD OUT
12  Pontiac, MI     The Crofoot Ballroom
14  Chicago, IL     House of Blues
16  Milwaukee, WI    Rave II
17  Cincinnati, OH    Bogarts
18  Indianapolis, IN   Egyptian Room
20  Silver Springs, MD  The Fillmore (Matinee Show)
21  Norfolk, VA     The Norva
23  Atlanta, GA     Center Stage
24  Tampa, FL      Ritz Theatre
25  Ft. Lauderdale, FL  Revolution Room
26  Orlando, FL     House of Blues

Ny låt
2012-02-04 - 10:20:01 Videos

Cody sjöng sin nya låt 'listen' i Pottsville, Pennsylvania igår på sin turné.

bilder från Boston
2012-02-03 - 16:13:55 Bilder


första showen idag
2012-02-02 - 15:57:38 Alltmöjligt

Cody's första show på hans turné 'welcome to paradise' är idag. Den är i Boston.

on the road
2012-02-02 - 15:54:57 Alltmöjligt

@TheAlliSimpson - "On The Road Again...#WelcomeToparadise"

instagram bilder
2012-02-01 - 15:24:40 Bilder

"Where I feel the most calm"

"darling."

"the best of the best. it doesn't smell like medicine."


RSS 2.0