Nytt album "Paradise" ute 5 juni
2012-03-29 - 18:23:37 Videos

Några låtar:
1. So Listen
2. I Found U
3. I Love Girls
4. Stars
5. Out Of Reasons


TT på twitter
2012-03-28 - 21:10:45 Twitter


Cody twittrar Malin
2012-03-27 - 16:28:02 Twitter

Malin är hon som bloggade här med oss förut. Så glad för hennes skull :)

tweet
2012-03-26 - 16:08:20 Twitterinstagram bild
2012-03-26 - 16:05:43 Bilder


"my young apprentice, Prince Tom Bradley Simpson. #goldcoastsfinest"


Bild från Cody
2012-03-23 - 23:13:16 Bilder

"#beachlife with @lovepastry and @finishline #art"


Bilder från Alli
2012-03-23 - 19:04:39 Bilder


"Blessed to have you bro. You're always here for me. Thank you, brah! Love ya @codysimpson."

"Making some good friends on set! #12dogsofchristmasII"

"First day on set, shooting the #12dogsofchristmasII. it's a period film, so it's 1930's fashion! Let's go!"


kapitel 10 - I guess its a suprise
2012-03-22 - 12:18:00 Novell

Jag kastar den andvända blöjan och tar upp min nyvakna lillebror och går ut ur badrummet där jag möter Cody som jag antog stått och väntat på mig utanför . Han kollar upp på mig när han märkt att jag kommit ut ur badrummet och ler ett leende som enligt mig är himelskt innan han tar tag i min hand och leder mig till ett rum som låg bredvid sovrummet som var ungefär som ett vardagsrum .
"Emma det här är min syster Alli som du kanske visste " säger han och vi hälsar på varandra .
"Jag tänkte att du kunde vänta här med Alli en stund så kommer jag snart , jag måste bara fixa en sak " säger han med ett leende innan han börjar gå ut ur rummet .
Jag lägger min lillebror på en filt på golvet och sätter mig nervöst bredvid Alli . Alli och jag snackar en bra stund om allt möjligt och jag tänker lättat att hon säkert gillar mig eftersom det hade inte varit så kul om hon hatade mig . Hon och Cody stod verkligen varandra nära så hon kanske skulle säga något som fick han att ändra sig .
" vad skulle cody göra egentligen ?" frågar jag efter att vi suttit och pratat i nästan en timme .
" tycker du det är tråkigt här med mig ? " Hon försöker göra en ledsen min men det slutar med att vi båda brister ut i skratt över hennes grimas .
" haha nejdå jag är bara lite nyfiken " svarar jag när jag slutat skratta .
" då får du vara det en liten stund till , men "It will blow your mind " säger hon retsamt och börjar skratta igen .
"Vad vill du ha för dricka till ? "  Jessica som jobbar på stället kollar upp på mig och jag försöker tänka efter vilken hennes favoritdricka var .
"cola.... " svarar jag efter att tänkt efter en stund , jag var inte säker på att det var hennes favoritdricka men hon hade valt cola dom gångerna vi ätit tillsammans så jag antog att hon gillade det . Jag tackar Jessica innan jag nöjt börjar gå tillbaka till hotellet , det kommer bli perfekt tänker jag för mig själv . Jag hade egentligen tänkt att göra något sånt men jag ville att hon skulle komma ihåg den här kvällen så jag ville verkligen göra den speciell . Det skulle trots allt kanske ta ganska lång tid innan vi skulle få träffa varandra igen eftersom jag skulle på turnee och massa andra saker. Men jag bodde ju trots allt här i LA så vi skulle få chansen att träffa varandra så fort jag var ledig .
Jag börjar gå med snabbare steg mot hotellet eftersom det var bäst att vi började göra oss i ordning nu eftersom vi skulle vara där om ungefär en timme . Jag trycker på knappen till hissen och kliver in . dörren plingar till och jag går ut igen och låser up dörren .
"hallå" ropar jag och hänger av mig skinjackan på klädhängaren som står hallen .
" Här är jag " ropar Emma tillbaka och jag börjar gå mot rummet där rösten kom ifrån.
jag möts av att hon sitter på golvet med sin lillebror och förklarar snabbt för henne att jag har fixat en
överaskning till henne så att det är bäst om vi börjar fixa oss nu om vi vill vara där i tid.
________________________________________________________-
Kort "för"kapitel . kommentera

Cody Simpson - Taylor (Jack Johnson)
2012-03-20 - 14:34:25 Videos


Dagens bild
2012-03-19 - 19:47:02 Alltmöjligt


So listen iPhone skal
2012-03-19 - 16:29:52 Alltmöjligt

Cody ger nu bort "so listen" skal för iPhone tills sina Angels gratis ,det enda man behöver betala är frakten


OBS! Tänkt på att vi som bor i Sverige behöver betala mer frakt eftersom vi inte bor i USA . Men det kan ju vara värt det är ju trots allt ett Cody skal ? Vem vill inte ha sånt skal ??
Beställ ditt skal här : https://codyskins.com/shop/cody-simpson-so-listen-skin/
- Olivia


So listen på spotify
2012-03-19 - 16:23:19 Alltmöjligt

Ni visste väl att Cody's nyaste singel "so listen " finns på spotify ??

- Olivia


kapitel 9 - Its crazy but True
2012-03-19 - 12:19:00 Novell

Jag tar tag i hennes hand och ler mot henne innan jag öppnar dörren för att gå ut , hon följer med mig och räcker över den sovande Jason till mig medans hon tar upp en silvrig nyckel ur fickan och låser dörren och kollar en extra gång så hon har med sig allt . Jag tar hennes väska över axeln och hennes hand i min och börjar gå mot bilen . Jag öppnar snabbt automatiskt bakluckan med ett tryck på bilnyckeln och kollar skrattande på hennes förvånade min och lägger in hennes väska innan jag går för att öppna dörren åt henne .
" Hade du tänkt att åka med öppen baklucka eller ?" säger hon förvånat och kollar retsamt på mig .
jag skrattar till innan jag åter igen tar upp nyckeln och trycker på samma knapp och bakluckan stängs .
"flashigt" Hon ställer in Jason´s barnstol och i baksätet och stätter sig bredvid sin bror som fortfarande sover djupt .
"vart ska vi egentligen" frågar hon och tar upp mobilen .
"det är hemligt" svarar jag och kollar på henne i backspegeln medans bilen sakta börjar köra ut på vägen .
För att slippa den pinsamma tystnaden som jag nästan visste skulle komma och höjde försiktigt upp volymen på radion men inte för högt så att Emmas bror skulle vakna . Jag öppnar handsfacket för att kolla ifall det fanns något godis kvar som jag fått av mina fans . Lyckligt nog hittar jag två oöppnade påsar av mitt favoritgodis och vänder mig om för att ge en av påsarna till Emma som satt i baksätet . Förvånat vänder jag mig tillbaka och öppnar själv en påse godis när jag insett att Emma somnat . Medans jag äter upp godis efter godis funderar jag på om jag verkligen vågar göra det , tänk om hon blir sur?.Efter att tänkt efter en stund och beslutat mig för att hon inte alls är den dära typen av tjej som blir sur för en sån liten sak tar jag upp min mobil och går in på kameran . Försikigt lutar jag mig mer och mera bakåt tills jag får ett bra läge och tar en bild , jag sätter mig som vanligt igen och skrattar till när jag ser att Dave min chafför kollar konstigt på mig , jag räcker han påsen med godis och frågar om han vill ha en men han bara ruskar på huvudet medans han skrattar och klappar sig på sin mage . Jag lutar mig tillbaka och försöker vila en stund så jag ska orka vara uppe en lite längre stund ikväll och stänger av radion .
Jag vaknar av att jag hör någon skratta och kollar förvånat runt om i bilen som stannat framför hotellet jag bodde på , Jag kollar bakåt och inser att det är Emma som skrattar och ler därför trött mot henne . Hon fortsätter skratta utan att jag förstår varför men börjar skratta jag med.
Vi kliver ut ur bilen och jag går för att hämta väskorna medans Emma tar med Jason som fortfarande sover och börjar gå efter mig . Jag känner att jag börjar bli hungrig och frågar om vi ska åka och äta eller om hon hellre vill beställa hem någon mat . lättat svarar hon att vi kan beställa hem mat och vi går in i hissen och jag trycker på knappen som tar oss till våning 5 vilket var den våningen jag bodde på .
Jag öppnar dörren in till rummet och håller upp dörren medans Emma går in före mig , jag stänger och låser dörren och går sedan mot sängen som står mitt i rummet för att hämta en lapp på bordet bredvid sängen .
" så vart vill du äta ?" frågar jag och kollar på Emma som fortfarande står .
" Gud vad fint det är " svarar hon och sätter sig bredvid mig på sängen .
" Har du nummret till den resturangen då ? " frågar jag skämtsamt och viftar med lappen framför henne för att få henne att vakna upp .
Efter att vi båda kommit överens om att vi ska äta mat från Pizza Hut ringer jag och beställer medans Emma går runt och kollar i rummet .

Shit vad fint det är tänker jag för mig själv och kollar bort mot Cody som ler när han ser att jag kollar och fortsätter att prata i telefonen . Jag försöker att intala mig att det här bara är en dröm men vill att det ska vara verkligt och det verkar det ju vara också för han är ju här med mig i ett super fint hotelrum och inte med någon annan . Jag hör att min mobil i jack fickan börjar ringa och springer för att hämta den .
Nästan anfådd svarar jag i telefonen , det var ju inte ett litet hotelrum han bodde i det var typ som en "president svit " så det var faktiskt ganska långt att gå mellan sovrummet och hallen . 
"Emma "svarar jag och hoppas på att det är Mamma som ringt eftersom jag måste berätta allt som hänt för henne.
" Hej gumman hur är det ? " Mammas bekanta röst hörs i mobilen och jag sätter mig ner på den blommiga  fåtöljen som stod precis bredvid mig .
"typ as bra " svarar jag
" Typ?" säger min mamma tveksamt och jag hör att hon är lite orolig .
" det är jätte bra mamma , Jason sover och vi ska äta snart" svarar jag med ett leende.
" Emma , du skulle ju inte ha massa kompisar där "
shit vad har jag gjort nu , mamma ville ju att vi skulle vara hemma jag och jason och så sitter jag här i värsta sviten med Cody Simpson.
" Jag och jason asså " säger jag snabbt och hoppas att min mamma inte ska höra att jag ljugit eftersom jag är ganska dålig på att ljuga vilket Rob hade berättat för mig flera gånger .
"Okej vad bra , men jag hinner inte prata mer nu . Jag ringer i kväll " samtalet avbryts och jag tackar snabbt Gud att mamma inte förstod att jag ljög för då hade hon tagit nästa plan hem för att kolla att allt var bra.
"Pizzan är på väg " ropar Cody Från sovrummet  och jag kollar snabbt till min lillebror som ligger och sover i vagnen innan jag börjar gå mot sovrummet där jag hittar Cody sittandes med en dator i sitt knä och en likadan bredvid sig
"du kan låna den här medans vi väntar säger han och nickar mot datorn .
________________________________________

Kommentera

TT på twitter
2012-03-18 - 14:55:20 Twitter


Cody & hans mormor på premiär
2012-03-18 - 11:59:26 Alltmöjligt

Cody tog med sin mormor på "Mirror Mirror" premiären igår. Gulligt :)

Alli Simpson - So Listen
2012-03-16 - 12:31:56 Videos


Bild från Matt Graham
2012-03-15 - 22:33:07 Bilder

"@CodySimpson lookout for that wave"

tweet
2012-03-15 - 22:31:43 Twitter


TT på twitter
2012-03-14 - 21:33:07 Twitter


The Hunger Games Premier In Hollywood
2012-03-14 - 07:28:02 Röda mattan


So Listen
2012-03-13 - 08:06:32 Videos


Alli
2012-03-11 - 00:59:21 Alltmöjligt

Som ni ser så har Alli alltså fått en roll i en film, det är en jul film. Så himla kul. Nästa vecka ska hon åka till Utah och kommer vara där i en månad tror jag och filma. Grattis tjejen :)

So Listen full version
2012-03-11 - 00:55:49 Videos

Det här är direkt från ustreamen. Studio versionen kommer ut på måndag.

Ustream om 40 minuter
2012-03-10 - 22:17:13 Alltmöjligt

Cody & Alli kommer göra en Ustream klockan 23.00, alltså om ungefär 40 minuter. Missa inte det! Klicka här för att komma dit.

Alli spelar golf
2012-03-10 - 12:00:58 Videos


Somewhere over the rainbow cover by Cody
2012-03-10 - 00:36:19 Videos


kapitel 8 . - get ready cuz here i come
2012-03-08 - 19:44:27 Novell

"vem smsar du med?" Alli lutar sig över min axel för att se.
"ingen "säger jag och ler och stoppar snabbt tillbaka mobilen i fickan innan hon hinner se vem jag smsade med.
Jag säger snabbt hejdå och kollar på klockan en sista gång innan jag sätter på mig min jacka och går ut mot parkeringen där en bil stod och väntade på mig . Jag förklarar snabbt för chaffören vart jag ska och han nickar vant innan han svänger ut från parkeringen. Nervöst kollar jag ut genom de tonade fönstret när bilen rullar förbi hus efter hus för att få tiden att passera lite snabbare. för minst femte gången kollar jag på klockan som visas på radion och lutar mig besviket tillbaka mot bilsätet när jag insett att det endast var några minuter som passerat .
Jag hoppar nästan till av glädje när jag ser att vi närmar hos huset och gör mig beredd för att kliva ut genom dörren. Jag tackar snabbt chaffören innan jag öppnar dörren och halvspringer fram till dörren men stannar ungefär halvägs och inser hur dumt det måste se ut och börjar därför gå i "normal" takt den sista biten .
Jag plingar på dörrklockan och några sekunder senare hör jag fotsteg innifrån och dörren öppnas .
dörren öppnas helt och jag möts av Emma som håller en bebis i famnen
"hej" säger vi båda samtidigt och jag ger henne en kram så gott det går för att inte mosa bebisen jag antog var hennes lillebror som föddes första gången vi träffades .
Jag tar av mig min jacka och skorna och följer sedan efter henne in till vardagsrummet . Hon lägger försiktigt ner bebisen som jag nu visste hette Jason på en blå filt på golvet .
_________________________________________________________--
är sjuk just nu så det fick bli ett super kort kapitel men ska skriva så fort jag mår bättre !!
kommentera

allisimpson.com
2012-03-07 - 21:40:08 Alli Simpson

Alli's webbsida är nu klar. Den är grym verkligen. Klicka här för att komma dit.

KONY 2012
2012-03-07 - 16:59:23 Videos

Jag vet att det här inte har något med Cody att göra men ni borde verkligen ta en stund av er tid och titta på den här videon. Cody & Alli osv. har dessutom twittrat den här.

tweet
2012-03-05 - 14:30:38 Twitter


instagram bild
2012-03-05 - 08:36:42 Bilder

"#beachlife. it's all love up here"

Nickelodeon Kids Choice Awards 2012
2012-03-04 - 14:27:46 Alltmöjligt

Det var någon som frågade hur man skulle göra för att rösta på Cody.
Klicka här och så kommer man direkt till röstsidan.
Cody är nominerad i en kategori 'Favourite Aussie Superstar'.
Klicka på länken och så kommer den kategorin upp.
Sen bläddrar du längst ner och så här ser det då ut.
Klicka då på den runda grejen och sen när du har röstat ska det se ut så här.
Förlåt om jag inte förklarar så bra, men jag hoppas ni förstår :)

Cody & BTR tour dates
2012-03-04 - 14:02:53 Alltmöjligt


Long Live Cody Simpson
2012-03-04 - 13:59:41 Videos


Ny tröja i Cody's webshop
2012-03-04 - 13:53:09 Alltmöjligt


TT på twitter
2012-03-01 - 23:13:51 Twitter


2 miljoner följare på twitter
2012-03-01 - 23:09:42 Twitter


Cody grattar Justin
2012-03-01 - 17:21:40 Alltmöjligt


Tweet
2012-03-01 - 17:08:43 Alltmöjligt


instagram bild
2012-03-01 - 16:59:50 Bilder

"Navy and White."

Jake Thrupp
2012-03-01 - 00:22:00 Alltmöjligt

Idag fyller Jake Thrupp (Cody's bästavän från Australien) 15 år. Grattis :)

RSS 2.0