Hollywoodlife
2011-04-01 - 15:16:01 Tidningar/Intervjuer


??? haha
Det var just meddelat att Selena Gomez och Cody Simpson presterar i KIIS FM: 2011 Wango Tango Konsert
Selena Gomez och 14-åriga Cody Simpson kommer att ansluta sig till leden avJason Derulo, K $ sha, och Fjärran Östern rörlighet för Wango Tango 2011 värdRyan Seacrest och Britney Spears! KIIS FM vet hur man kasta en stor konsert, och med stora stjärna förmåga som Britney Spears är värd för evenemanget, är årets konsert naturligtvis att bli en av de bästa i Wango tango historia!

Cody Simpson är en ung YouTube fenomen från Australien, och vi tycker det är bra hans karriär tar fart! Han har utseendet, rör, och personlighet, kunde han bli nästa Bieber? Han medgav även efter att han har en kändis crush på Selena! Alltför söta ... men sedan igen, älskar som inte henne?

Att arbeta på Wango Tango och fokusera på sin musikkarriär, kommer att vara ett bra sätt för Selena att hålla henne att tänka på försvunna Justin under sin tid isär ! Det är bra hon har kommande föreställningar för att hålla henne upptagen fram till hennes pojkvän återvänder till Los Angeles i två månader. Vill du se både Selena och Cody uppträda på årets Wango Tango konsert? Är du upphetsad?

Källa: Hollywoodlife


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0