Cody Simpson Artikel
2011-02-02 - 18:38:15 Tidningar/Intervjuer

Han är en interpolering popstjärna Vems amatör YouTube-videor har gett honom ett skivkontrakt, en hitsingel, och en plats i hjärtat hos preteen flickor runt om i världen.

Nej, inte Justin Bieber. Tonårs fans ropar för den australiska födda Cody Simpson, som har just fyllt 14 är, har nästan 500.000 prenumeranter på Twitter och en catchy pop singel och video, "iYiYi," med rapparen Flo Rida.

Ja, många kallar honom "nästa Justin." Och visst hans fräsch look och obskyra Gold Coast, Queensland ursprung ge honom ett par saker gemensamt med Stratford, Ont. infödda Bieber.

Nästa Bieber eller inte, är Simpson en av en skock pojke stjärnor, bland annat skådespelaren / rapparen Jaden Smith, sångare och YouTube sensation Greyson chans, och pojkbandet Big Time Rush, att rusa i Win fans som kan tröttna på Bieber Fever - eller som kan vara för ung för att relatera till honom.

"Han är frodiga," förklarar 14-årig fan-Cody Simpson Christina f. i all-caps. "Han är otroligt vacker, har alla vackra ord i ordlistan. Jag kan inte förklara hans skönhet. Han är bara för varm. "

Christina, som bor i London, England, säger hon först såg en av Simpsons YouTube-videor på 17 januari "Jag tänkte på hans YouTube-konto, och hans musik var bara. . . fantastiskt, säger hon. "Det gjorde mig beroende."

Hon gjorde då vad alla med självrespekt pop fan gör dessa dagar: hon öppnade en ny Twitter-konto tillägnad diminutiva crooner, @ CSimpsons_Dork.

Hon följde Simpson. Och kanske till skillnad från upptagen, fan-översvämmade Bieber, följde Simpson tillbaka.

Detta är inte att säga Biebers stjärna är blekning. Med sin läppstift-kysste ansikte på omslaget av februarinumret av Vanity Fair, nästan sju miljoner Twitter efterföljare, ett nagellack linje och sina egna 3-D film Justin Bieber: Never Say Never utkommer 11 februari, Bieber, om någonting, nästan övermättnad. Och som den 16-åriga åldrar till en något äldre konsol av fläktar, är några yngre flickor att välja mer barnvänliga biljettpriset.

"Människor i teen tidningar, Justin Bieber och Big Time Rush" - som har en serie på amerikansk tv: s Nickelodeon-kanal - "och Selena Gomez, det kommer en tid när de övergång till vuxenlivet, säger Leesa Coble, redaktör för Tiger Beat och BOP tidningar, vilket bidrog införa Bieber att interpoleringen demografiska. "Det finns en ny gröda för läsare som kan vara mindre exponerade (till Bieber) än de människor framför honom."

Coble, som har 13 års erfarenhet av tidningar, säger hon ser den nya grödan mellan underhållare för den gäckande star quality hon såg i Bieber.

"Vi är definitivt hålla ett öga på Cody Simpson, säger Coble. "Vi ska göra en fotografering med honom här snart. Vi håller ett öga på Greyson. Och Jaden Smith är redan får en hel del (Traction) med vår demografiska. "

Hon säger att hon är mer försiktiga än vad hon var med Bieber, som genast slog henne som ett fenomen. "När vi träffade honom, hans närvaro, hans inställning - det kändes riktigt rätt, säger Coble.

"Han kom in, gjorde han en fotografering med oss, 2009, och år 2010 att han redan hade album ute. I januari var han redan i (vår) frågor, var han redan en gigantisk affisch. Som kommer vanligtvis efter människor verkligen är framgångsrik. Även med Backstreet Boys och N * Sync det inte hände på det sättet. "

Matthew Rettenmund av Popstar! Magazine, säger han skurar sin tidskrift Facebook-sida och Twitter "minut för minut för trender." Och medan han letar efter talanger och karisma, en manlig popstjärna behöver en redaktionell kvalitet heartthrob.

Detta kan göra det svårare för 13-åriga Texas infödda Greyson chans, som är själfulla piano överlämnandet av Lady Gagas "Paparazzi" fick honom bokad två gånger om Ellen förra året.Hittills verkar han mer av en KERUBISK underbarn än en pin-up.

"Greyson tillfälle har potential att expandera till en stor stjärna, kommer mycket att bero på hans album release under våren och om han fortfarande uppfattas då som en söt unge eller som en potentiell pojkvän, säger Rettenmund.

"Våra läsare uppskattar bra musik, men deras köpvanor drivs av killar önskar att de var klasskamrater och fantasi datum prom!"

Som kan ge en nyckel till populariteten av blonde-torkade Simpson. Även om många av hans bilder visar glimtar av hängslen, han ser mer mogen än sin ålder.

"IYiYi", en ballad om saknade en flicka, har texter som visar att han är "respektfullt" av flickor, säger Christina F., som tillägger att han är "otroligt begåvad."

Vad hon tycker om Justin Bieber?

"Inte yeaah, Umm jag är ett stort fan av JB, säger hon. "Jag var aldrig in i honom."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0